Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
img0266l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Φάε τη dsl σου βρε!!!!

Αχά! Ώστε το τσαλάκωμα είναι από την αριστερή μεριά!

Αμάξι με τσάκιση :Ρ

Σκάσ ρα σε πειράζω!

Δημοσ.

ετσι ο ρατσισμος, ειπε ο κλαιν κατι καλο, ειπα και εγω αλλα μονο εκεινος το ειπε στο τελος, μετα λενε οτι οι μαυροι εχουμε τα ιδια δικαιωματα

Δημοσ.
ετσι ο ρατσισμος, ειπε ο κλαιν κατι καλο, ειπα και εγω αλλα μονο εκεινος το ειπε στο τελος, μετα λενε οτι οι μαυροι εχουμε τα ιδια δικαιωματα

Με τον κλαινμαιν έχω πιο πολύ θάρρος βρε γιατί κάποτε πουλουσαμε μαζί σκουλαρίκια στο Μοναστηράκι κ μου έπαιζε σαξόφωνο κάτι καυτές νύχτες του Δεκέμβρη σαν κ αυτή (?)

Εσένα θα σου βάψω την τουφα.

:D

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Με τον κλαινμαιν έχω πιο πολύ θάρρος βρε γιατί κάποτε πουλουσαμε μαζί σκουλαρίκια στο Μοναστηράκι κ μου έπαιζε σαξόφωνο κάτι καυτές νύχτες του Δεκέμβρη σαν κ αυτή

Θυμάσαι τότε στο σαλέ στην ελβετία δίπλα στο τζάκι ε;

Ax.. ωραίες εποχές..

Δημοσ.
Θυμάσαι τότε στο σαλέ στην ελβετία δίπλα στο τζάκι ε;

Ax.. ωραίες εποχές..

Γιατί, ξεχνάς στο Άσπεν, τότε που είχαμε παγιδευτεί απο τη χιονοστοιβαδα κι έπρεπε να κρατήσει ο ένας τον άλλον ζεστό? Θυμάσαι? Θυμάσαι τα σκυλιά? Αχ..

Πρέπει να κάνουμε ένα friendrenaissance..

Εγώ, εσύ, και τα 101 σκυλιά της δαλματιας.

Μαζί με τα παιδιά τους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μη λές για σκυλιά και διαβάσει κανείς την φιλελευθερία που έχω στο θέμα με την σεξουαλική κατευθυντικότητα και έχουμε άλλα = p

Let's get a room.

Οντόπικ: Καταπληκτικά λακκάκια (κούλα μ'ακούς)

Δημοσ.

Όταν είσαστε μικρά και σας έβγαζαν φωτογραφίες δεν σας έλεγαν το «πουλάκι κοίτα»... Είναι κάποια νέα μόδα-τεχνοτροπία να βγαίνω φωτογραφία χωρίς να κοιτάω στην μηχανή;

:P:p:p

Δημοσ.
Όταν είσαστε μικρά και σας έβγαζαν φωτογραφίες δεν σας έλεγαν το «πουλάκι κοίτα»... Είναι κάποια νέα μόδα-τεχνοτροπία να βγαίνω φωτογραφία χωρίς να κοιτάω στην μηχανή;

:P:p:p

Ε άμα κοιτάς το πουλάκι, πως γίνεται ταυτόχρονα να κοιτάς και την μηχανή;;;; :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...