EstellePr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Uploaded with ImageShack.us Γιατί δεν βλέπουμε την μούρη του αυτοκινήτου έφαγε τράκα; Φάε τη dsl σου βρε!!!!
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Uploaded with ImageShack.us Φάε τη dsl σου βρε!!!! Αχά! Ώστε το τσαλάκωμα είναι από την αριστερή μεριά! Αμάξι με τσάκιση :Ρ Σκάσ ρα σε πειράζω!
EstellePr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Αυτο δεν είναι για να φοβάσαι ρε. Είναι more than enough = p :* Να γιατί σου έχω την αδενοπάθεια*. *
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ετσι ο ρατσισμος, ειπε ο κλαιν κατι καλο, ειπα και εγω αλλα μονο εκεινος το ειπε στο τελος, μετα λενε οτι οι μαυροι εχουμε τα ιδια δικαιωματα
EstellePr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ετσι ο ρατσισμος, ειπε ο κλαιν κατι καλο, ειπα και εγω αλλα μονο εκεινος το ειπε στο τελος, μετα λενε οτι οι μαυροι εχουμε τα ιδια δικαιωματα Με τον κλαινμαιν έχω πιο πολύ θάρρος βρε γιατί κάποτε πουλουσαμε μαζί σκουλαρίκια στο Μοναστηράκι κ μου έπαιζε σαξόφωνο κάτι καυτές νύχτες του Δεκέμβρη σαν κ αυτή (?) Εσένα θα σου βάψω την τουφα. Sent from my iPhone using Insomnia
klainmaingr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Με τον κλαινμαιν έχω πιο πολύ θάρρος βρε γιατί κάποτε πουλουσαμε μαζί σκουλαρίκια στο Μοναστηράκι κ μου έπαιζε σαξόφωνο κάτι καυτές νύχτες του Δεκέμβρη σαν κ αυτή Θυμάσαι τότε στο σαλέ στην ελβετία δίπλα στο τζάκι ε; Ax.. ωραίες εποχές..
EstellePr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Θυμάσαι τότε στο σαλέ στην ελβετία δίπλα στο τζάκι ε;Ax.. ωραίες εποχές.. Γιατί, ξεχνάς στο Άσπεν, τότε που είχαμε παγιδευτεί απο τη χιονοστοιβαδα κι έπρεπε να κρατήσει ο ένας τον άλλον ζεστό? Θυμάσαι? Θυμάσαι τα σκυλιά? Αχ.. Πρέπει να κάνουμε ένα friendrenaissance.. Εγώ, εσύ, και τα 101 σκυλιά της δαλματιας. Μαζί με τα παιδιά τους. Sent from my iPhone using Insomnia
klainmaingr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μη λές για σκυλιά και διαβάσει κανείς την φιλελευθερία που έχω στο θέμα με την σεξουαλική κατευθυντικότητα και έχουμε άλλα = p Let's get a room. Οντόπικ: Καταπληκτικά λακκάκια (κούλα μ'ακούς)
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Όταν είσαστε μικρά και σας έβγαζαν φωτογραφίες δεν σας έλεγαν το «πουλάκι κοίτα»... Είναι κάποια νέα μόδα-τεχνοτροπία να βγαίνω φωτογραφία χωρίς να κοιτάω στην μηχανή; :p:p
RottenLungs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Όταν είσαστε μικρά και σας έβγαζαν φωτογραφίες δεν σας έλεγαν το «πουλάκι κοίτα»... Είναι κάποια νέα μόδα-τεχνοτροπία να βγαίνω φωτογραφία χωρίς να κοιτάω στην μηχανή; :p:p Ε άμα κοιτάς το πουλάκι, πως γίνεται ταυτόχρονα να κοιτάς και την μηχανή;;;;
linkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Me @ kalogria beach. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2010 από linkinp
linkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Me @ kalogria beach. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2010 από linkinp
poscaman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 πάω στοιχημα ότι μπορούσες να βάλεις σε υψηλότερη ανάλυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις