Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πούστη μου δεν θέλω να ακουστώ μπανιστηριτζής, αλλά τρελαίνομαι να σε βλέπω να του βάζεις συνεχώς χέρι και να τον διορθώνεις.

Δημοσ.

Agent provocateur,

ποτέ δεν έβαλα χέρι σε άντρα. Ε, όσο για τις διορθώσεις (άποψη θα τις χαρακτήριζα) είναι η διαστροφή του επαγγέλματος.

Lucifer,

μην τσιμπάς, προσπαθεί να σε προβοκάρει.

Δημοσ.

@agpr Eυχαριστω για την εκτιμηση!

@punky οντως οσο παμε και γνωριζομαστε καλυτερα... οπως φανηκε επιτελους τι "γλωσσου εισαι"....εχεις μια ακαταπευστη μανια να μιλας... και να εχεις τον τελευταιο λογο με αποτελεσμα να γεμιζεις τα topic μας με περιττα posts... ;)

Δημοσ.
τι ακριβως ηταν αυτο το κτιριο? εχω παθει πλακα.(λεμε τωρα, απλα ειναι εντυπωσιακο).

Για εσωτερικό μουσείου ή κάτι τέτοιο μου κάνει.

Δημοσ.
Πως ντύθηκες δηλαδή; με αμάνικο φανελάκι, τσεκούρι και gauntlet; :razz:

Περιπου..........χωρις αμανικο φανελακι ομως........λοοοοοοοολ:lol: ημουν παντως αρκετα spooky.....και εκανα γραντ σουξε......:lol:

Δημοσ.

@punky οντως οσο παμε και γνωριζομαστε καλυτερα... οπως φανηκε επιτελους τι "γλωσσου εισαι".... ;)

ακόμα ένα θηλυκό στον ιστό του punky...Καμία δεν ξεφεύγει τελικά!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Περιπου..........χωρις αμανικο φανελακι ομως........λοοοοοοοολ:lol: ημουν παντως αρκετα spooky.....και εκανα γραντ σουξε......:lol:

μηπως κατεβαινεις underworld?

Δημοσ.

δε χρειαζόταν ούτε compensation ούτε φωτομέτρηση από τα σκιερά. Αν τα έκανες αυτά θα είχαμε πολύ ωραία την μπλούζα σου και όλα τα υπόλοιπα καμμένα. Fill-in ήθελε με -1, -1,5.

Η φωτομέτρηση είναι καρφωμένη στα πολλαπλά σημεία, δεν παίζω πολύ με σημειακά εκτός αν θέλω περίεργες. Και αντιπαθώ πολύ το φλασ, πολύ όμως. Αν θες την περνάω από brightness/contrast adjust και σκάω λίγο gaussian επάνω αν πιξελιάσει.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ, είμαι στο Kunsthistorisches museum Βιέννης.

Δημοσ.
Πιστεύω και εγώ αν σε εβλεπα χωρίς φανελάκι, θα ήταν αρκετά γκραντ το σουξέ:P

ΚΑΤΣΕ ΝΑ την δεις πρωτα.μην προτρεχεις.ποτε δεν ξερεις τι 8α συναντησεις.

Δημοσ.
Magica ξέρω ότι την πέφτεις του νεκροθάφτη για να ζηλέψω εγώ επειδή δεν μπορείς να με έχεις, αλλά δεν χρειάζεται να καταστρέψεις και τη ζωή σου για αυτό.

Fine by me :)

@punky οντως οσο παμε και γνωριζομαστε καλυτερα... οπως φανηκε επιτελους τι "γλωσσου εισαι"....εχεις μια ακαταπευστη μανια να μιλας... και να εχεις τον τελευταιο λογο με αποτελεσμα να γεμιζεις τα topic μας με περιττα posts... ;)

Ότι και να πω τώρα λίγο :mrgreen:

Μου λείπει η Αθήνα. Αυτά...

Δημοσ.
Η φωτομέτρηση είναι καρφωμένη στα πολλαπλά σημεία, δεν παίζω πολύ με σημειακά εκτός αν θέλω περίεργες. Και αντιπαθώ πολύ το φλασ, πολύ όμως. Αν θες την περνάω από brightness/contrast adjust και σκάω λίγο gaussian επάνω αν πιξελιάσει.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ, είμαι στο Kunsthistorisches museum Βιέννης.

χχχχμμμμ...τα κατάλαβα όλα,μην κοιτάς που κάνω τον κινέζο!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...