Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα, πάρτε και μία με την αφεντομουτσουνάραμα μου. Χεχεχχεχεχεχεχε μου θυμιζεις εμενα οπως ντυθηκα στο helloween:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 πολυ savage i fairies wear boots.το λεω για την εικονα κατω.και μετα λενε εμενα παραξενο για την υπογραφη μου και τα 8εματα που ανοιγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δε χωνευω τις γατες και φροντιζω να το δειχνω οπως μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 εγώ κι ο γιούγκι ο... 4 μήνες μετά την απόλυση και ακόμα να κουρευτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ------------------------------------------------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Magica, ξέρω ότι σκέφτεσαι πως ενας γιατρός είναι μια πολύ καλή περίπτωση αποκατάστασης για ένα κορίτσι. Και λεφτά, αλλά κυρίως και μια πρόσθετη ασφάλεια μέσα στο σπίτι. Απλά ο mindtrapper σπουδάζει ιατροδικαστής και δεν είναι ακριβώς η ειδικότητα που θα είσαι εκεί για να το καταλάβεις όταν θα σου φανεί χρήσιμος. Μην ασχολείσαι μαζί του. Κοίτα τι έχω εγώ punky Κάτι σε χειρουργική πάντως σίγουρα. Magica απλά ζηλεύει μην τον ακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Χεχεχχεχεχεχεχε μου θυμιζεις εμενα οπως ντυθηκα στο helloween:lol: Πως ντύθηκες δηλαδή; με αμάνικο φανελάκι, τσεκούρι και gauntlet; :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα τι έχω εγώ punky Κάτι σε χειρουργική πάντως σίγουρα. Βρε μπαγάσα, τι είναι αυτό; Θες να πεις ότι κάνεις και περιτομές, στον ελέυθερο χρόνο σου; Να και η φωτό από Βερολίνο. Είναι απόσπασμα από μίνι ταξιδιωτικό που έγραψα για τους φίλους που μου τα πρήζουν μέσω email "πως πέρασες;", "πως ήταν;", "τι μας έφερες;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 οκ ναμαι και εγώ με τα piercings μου (όσα φαίνονται) πριν να γίνω άξιο τέκνο της μαμάς πατρίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 @agpr σιγα μην του κανω την τιμη κα τον κερασω και καϊφε.... @lucifer τιποτα nada δεν φαινεται στην φωτο σου.... να και πολυ ομορφο το κτιριο που φαινεται πισω απο την μαυριλα σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Magica απλά ζηλεύει μην τον ακούς το ξερω...!!! Κάτι σε χειρουργική πάντως σίγουρα. εχω κολημα και με τα σπαθια, οποτε δε μασαω... ποτε παντρευομαστε??? :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Χάρις σε αυτό το To Know Us Better, topic πραγματικά ερχόμαστε όλο και πιο κοντά εμείς οι χρήστες αυτού του θαυμάσιου φόρουμ. Τώρα μάθαμε ότι η kattist εκτός από μια αντιασθητική καταρροή πίσσας από τα μάτια, πάσχει και από ανίατη τσιγγουνιά. Τελικά αρχίσω και αναθεωρώ αυτό το περί κατιμά στο νετ. Magica ξέρω ότι την πέφτεις του νεκροθάφτη για να ζηλέψω εγώ επειδή δεν μπορείς να με έχεις, αλλά δεν χρειάζεται να καταστρέψεις και τη ζωή σου για αυτό. Προσδοκώντας να συνεχίσουμε τη θεματολογία μας "Ταξίδια", να εκφράσω τη θλίψη μου που το concept "Ενούρηση" του κουβουσουνού δεν γνώρισε δυστυχώς την ανταπόκριση που του άξιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Πρόσεξε την μπλούζα-πλήγμα στην εργατική τάξη. τι ακριβως ηταν αυτο το κτιριο? εχω παθει πλακα.(λεμε τωρα, απλα ειναι εντυπωσιακο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ^ οικογενειακός τάφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Kattistt, σ'ευχαριστώ. Συνεχίζεις να ανεβαίνεις, ταχύτατα τολμώ να πω, στην εκτίμησή μου. Punky, φυσικά τα λέω αυτά επειδή σε ζηλεύω. Jpegοφωτογράφε, δε χρειαζόταν ούτε compensation ούτε φωτομέτρηση από τα σκιερά. Αν τα έκανες αυτά θα είχαμε πολύ ωραία την μπλούζα σου και όλα τα υπόλοιπα καμμένα. Fill-in ήθελε με -1, -1,5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις