Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το πόκερ λέω ντε, αφού είναι γνωστό πως εσύ είσαι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ηθικής, μονογαμίας, ιπποτισμού και πως όποια είναι μαζί σου είναι τόσο απίστευτα τυχερή που πρέπει να σου κάνει ΟΛΑ τα χατήρια!!!

(Τα λεφτά.)

Δημοσ.
Σουτ ρε και καπου εδω θα τριγυριζει.Και μετα ποιος την ακουει!

Παντο-φλα (Ασιατική πολεμική τέχνη χρησιμοποιούμενη από γυναίκες προς άπιστους/πρόστυχους άντρες), συνήθως μετά από της κινήσεις Πάντο-φλα ο ηττημένος κοιμάται στον Κά-ναπε, ασιατικό όργανο βασανιστηρίων 17ου αιώνα και βγάλε όπου ξαπλώνει ίσιος και ξυπνάει σαν σίγμα τελικό..:Ρ

• Moderators
Δημοσ.

(Τα λεφτά.)

Name the price sir.

Παντο-φλα (Ασιατική πολεμική τέχνη χρησιμοποιούμενη από γυναίκες προς άπιστους/πρόστυχους άντρες), συνήθως μετά από της κινήσεις Πάντο-φλα ο ηττημένος κοιμάται στον Κά-ναπε, ασιατικό όργανο βασανιστηρίων 17ου αιώνα και βγάλε όπου ξαπλώνει ίσιος και ξυπνάει σαν σίγμα τελικό..:Ρ

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ποκερ ειναι τουτο που παιζετε?Αν ναι,που???:lol::lol:

για να μην παρεξηγουμαι,θα φερω και την κοπελα μου μαζιB)

Εννοείται πως πόκερ είναι, και παίζουμε κάπου Αν. Θεσσαλονίκη... Βέβαια το χουμε ψιλοπαρατήσει τελευταία, καθώς μυηθήκαμε στον κόσμο του Magic. Ευχαρίστως να έρθετε, αλλά να προειδοποιήσω εσένα, κι όχι την κοπέλα σου: Οι συμπαίκτες μου είναι 5 άντρες. ;) Μήπως άλλαξες γνώμη; :devil:

• Moderators
Δημοσ.
Εννοείται πως πόκερ είναι, και παίζουμε κάπου Αν. Θεσσαλονίκη... Βέβαια το χουμε ψιλοπαρατήσει τελευταία, καθώς μυηθήκαμε στον κόσμο του Magic. Ευχαρίστως να έρθετε, αλλά να προειδοποιήσω εσένα, κι όχι την κοπέλα σου: Οι συμπαίκτες μου είναι 5 άντρες. ;) Μήπως άλλαξες γνώμη; :devil:

Kαθολου,απτην αρχη στο ποκερ στοχευα:lol:Ακουω blinds!..βλεπω και ωραια chips!

Δημοσ.

Blinds 5-10, είμαστε μικρό τραπέζι ;) Κι επειδή όπου να ναι θα την ακούσουμε από κανέναν για το off, ότι άλλες ερωτήσεις, pm. Mε την κοπέλα σου από δίπλα εννοείται :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...