Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 μια χαρα κοπελα φτου φτου αντε και περιμένω το pm για τις τουφες μας
jason_rethymno Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Να με και γω.. μπέμπης Επεξ/σία 26 Μαΐου 2010 από jason_rethymno
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 @Φιλολογίνα Ποκερ ειναι τουτο που παιζετε?Αν ναι,που???:lol: για να μην παρεξηγουμαι,θα φερω και την κοπελα μου μαζι
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σουτ ρε και καπου εδω θα τριγυριζει.Και μετα ποιος την ακουει!
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Για το πόκερ λέω ντε, αφού είναι γνωστό πως εσύ είσαι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ηθικής, μονογαμίας, ιπποτισμού και πως όποια είναι μαζί σου είναι τόσο απίστευτα τυχερή που πρέπει να σου κάνει ΟΛΑ τα χατήρια!!! (Τα λεφτά.)
status Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σουτ ρε και καπου εδω θα τριγυριζει.Και μετα ποιος την ακουει! Παντο-φλα (Ασιατική πολεμική τέχνη χρησιμοποιούμενη από γυναίκες προς άπιστους/πρόστυχους άντρες), συνήθως μετά από της κινήσεις Πάντο-φλα ο ηττημένος κοιμάται στον Κά-ναπε, ασιατικό όργανο βασανιστηρίων 17ου αιώνα και βγάλε όπου ξαπλώνει ίσιος και ξυπνάει σαν σίγμα τελικό..:Ρ
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 (Τα λεφτά.) Name the price sir. Παντο-φλα (Ασιατική πολεμική τέχνη χρησιμοποιούμενη από γυναίκες προς άπιστους/πρόστυχους άντρες), συνήθως μετά από της κινήσεις Πάντο-φλα ο ηττημένος κοιμάται στον Κά-ναπε, ασιατικό όργανο βασανιστηρίων 17ου αιώνα και βγάλε όπου ξαπλώνει ίσιος και ξυπνάει σαν σίγμα τελικό..:Ρ :lol::lol:
Φιλολογίνα Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ποκερ ειναι τουτο που παιζετε?Αν ναι,που???:lol: για να μην παρεξηγουμαι,θα φερω και την κοπελα μου μαζι Εννοείται πως πόκερ είναι, και παίζουμε κάπου Αν. Θεσσαλονίκη... Βέβαια το χουμε ψιλοπαρατήσει τελευταία, καθώς μυηθήκαμε στον κόσμο του Magic. Ευχαρίστως να έρθετε, αλλά να προειδοποιήσω εσένα, κι όχι την κοπέλα σου: Οι συμπαίκτες μου είναι 5 άντρες. Μήπως άλλαξες γνώμη;
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εννοείται πως πόκερ είναι, και παίζουμε κάπου Αν. Θεσσαλονίκη... Βέβαια το χουμε ψιλοπαρατήσει τελευταία, καθώς μυηθήκαμε στον κόσμο του Magic. Ευχαρίστως να έρθετε, αλλά να προειδοποιήσω εσένα, κι όχι την κοπέλα σου: Οι συμπαίκτες μου είναι 5 άντρες. Μήπως άλλαξες γνώμη; Kαθολου,απτην αρχη στο ποκερ στοχευαΑκουω blinds!..βλεπω και ωραια chips!
Φιλολογίνα Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Blinds 5-10, είμαστε μικρό τραπέζι Κι επειδή όπου να ναι θα την ακούσουμε από κανέναν για το off, ότι άλλες ερωτήσεις, pm. Mε την κοπέλα σου από δίπλα εννοείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις