poscaman Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Νόμιζα πως ήταν εμφανές το αστείο . Επίσης οι κοπελιές δεν αυτοαποκαλούνται κοπελιές. νομίζεις... Όντως ρε συ δεν βγαίνει ολόκληρο με τίποτα , ό,τι μηχανή και να έχεις! Θυμάμαι η απόσταση της πρόσοψης ήταν πολύ κοντά με τα απέναντι κτίρια, και δεν μπορούσες να πας ούτε πολύ μακριά. ούτε με το έρωτα μου;; http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product/Camera-Lenses/2148/AF-DX-Fisheye-NIKKOR-10.5mm-f%252F2.8G-ED.html
black_widow Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πώ, τι μου θύμισες. Είχα πάει εκεί με ένα ζωάδι πρώην, και είχε την απαίτηση, εγώ, με μια φωτογραφική της π**τσας που μούχε δώσει, να την τραβήξω φωτό στο ίδιο σημείο, να φαίνεται όλο το ντουόμο ΚΑΙ το καμπαναριό πίσω, και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή που ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ! Μεσημεριάτικα, με χιλιάδες κόσμο στην πλατεία! Και να με βρίζει οτι είμαι άχρηστος που δε μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό. Λέω έτσι είσαι; Μετά, μπαίνοντας στο ουφίτσι, περνώντας από τους ανιχνευτές μετάλλων "αχ ξέχασα καταλάθος" να πάρω τη φωτογραφική της από τον ιμάντα. Μουεχεχέ, πάρτα μωρή σκύλα. Κάτσε τώρα και ρώτα όλους τους Κινέζους τουρίστες μήπως την πήραν, ενώ εγώ χαλβαδιάζω με αυστραλές τουρίστριες εξηγώντας τους το νόημα της παναγίας με την καρδερίνα. Που πάτε και τις βρίσκετε αυτές...
noname2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Λευκαδιτες κανονιστείτε για κάνα καφέ απο ΙούνηΈχει ο σύκος άντερα και μακριές ποδάρες;
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ok, ξέρω ότι θα το μετανιώσω που μετά από τόσους μήνες η πρώτη μου απάντηση είναι εδώ, αλλά τέτοια ώρα βαριέμαι να απλώσω τα σεντόνια που θέλω σε κάποια άλλα θέματα, οπότε θα το ρισκάρω... Σημειώστε ότι εγώ και ο φακός είμαστε αιώνιοι εχθροί κι ότι η φώτο είναι του 2007... edit: Για κάποιο λόγο εγώ αδυνατώ να τη δω, αν έκανα κάτι λάθος πείτε μου...
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ok, ξέρω ότι θα το μετανιώσω που μετά από τόσους μήνες η πρώτη μου απάντηση είναι εδώ, αλλά τέτοια ώρα βαριέμαι να απλώσω τα σεντόνια που θέλω σε κάποια άλλα θέματα, οπότε θα το ρισκάρω... Σημειώστε ότι εγώ και ο φακός είμαστε αιώνιοι εχθροί κι ότι η φώτο είναι του 2007... edit: Για κάποιο λόγο εγώ αδυνατώ να τη δω, αν έκανα κάτι λάθος πείτε μου...
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ok, ξέρω ότι θα το μετανιώσω που μετά από τόσους μήνες η πρώτη μου απάντηση είναι εδώ, αλλά τέτοια ώρα βαριέμαι να απλώσω τα σεντόνια που θέλω σε κάποια άλλα θέματα, οπότε θα το ρισκάρω... Σημειώστε ότι εγώ και ο φακός είμαστε αιώνιοι εχθροί κι ότι η φώτο είναι του 2007... edit: Για κάποιο λόγο εγώ αδυνατώ να τη δω, αν έκανα κάτι λάθος πείτε μου... ούτε εγώ την βλέπω... δοκίμασε να την ανεβάσεις σε rapidshare και να βάλεις το λινκ εδώ..
gang Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ok, ξέρω ότι θα το μετανιώσω που μετά από τόσους μήνες η πρώτη μου απάντηση είναι εδώ, αλλά τέτοια ώρα βαριέμαι να απλώσω τα σεντόνια που θέλω σε κάποια άλλα θέματα, οπότε θα το ρισκάρω... Σημειώστε ότι εγώ και ο φακός είμαστε αιώνιοι εχθροί κι ότι η φώτο είναι του 2007... edit: Για κάποιο λόγο εγώ αδυνατώ να τη δω, αν έκανα κάτι λάθος πείτε μου... ούτε εγώ την βλέπω... δοκίμασε να την ανεβάσεις σε rapidshare και να βάλεις το λινκ εδώ..
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ, testing rapidshare & imageshack... Πω πω, σε μεγάλο μέγεθος I'm kinda scary... Edit: fixed...Νομίζω... Αλλά και πάλι δεν τις βλέπω.
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Οκ, testing rapidshare & imageshack... Πω πω, σε μεγάλο μέγεθος I'm kinda scary... Edit: fixed...Νομίζω... Αλλά και πάλι δεν τις βλέπω.
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Πλάκα κάνεις. Πότε πρόλαβα και μαύρισα έτσι Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ τη φιλότιμη προσπάθεια την έκανα... Δίνω κατευθείαν link, μπας και... http://img576.imageshack.us/i/imgp0223.jpg/
Προτεινόμενες αναρτήσεις