Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους (Part 1)

kattistt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα σβήσε και αυτό, για να μη μαγαρίζει το ετοιμοπόλεμο attitude μου.

Και είχες υποσχεθεί φωτό από Βιέννη ρε λαμόγιο.

Πρόσεξε την μπλούζα-πλήγμα στην εργατική τάξη.

966945957964959956.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως την φώτο εγώ αποπάνω την έβαλα για να σπάσω πλάκα με αυτούς που λαμβάνουν mail με τις απαντήσεις στο thread και δε θα την έβλεπαν άμεσα.

Αλλά βλάπω κανείς δεν το εκτίμησε.. :(

Kattistt,

σε θερμοπαρακαλώ, σε ικετεύω και σε εξορκίζω σε ό,τι έχεις ιερό:

μην προσφερθείς και συ να κεράσεις τον punky.

Εκείνος κακομαθαίνει και οι υπόλοιποι ζηλεύουμε.

Lucifer,

δεν ξεμπερδεύεις με μια φωτογραφία. Στήσε κάπου άλμπουμ και δώσε link, jpegοφωτογράφε ;).

κλείδωσες και το πιο διασκεδαστικό topic των τελευταίων ημερών :(

Xo xo χο (γέλιο Κρόκους), γαμάτο σχόλιο από τον Lucifer (really).

Πολύ ωραία φωτογραφία ρε. Αλλά είχα την εντύπωση ότι στην πολιτισμένη Δύση, τους συλλαμβάνουν τους συμπολίτες μας με αυτό το ιδιαίτερο χόμπυ.

Εγώ πάντως αν ποτέ ταξιδέψω Χριστουγεννιάτικα μόνος μου, όπως εσύ, θα προτιμήσω να σταματήσω κάνα Ιάπωνα ρε συ. Δεν μπορεί, τράβα-τράβα κάπως παραπάνω θα το κατέχουν από αυτόν που σταμάτησες.

agpr, σε παρακαλώ μην αναστατώνεις τις ισορροπίες της παρασιτικής ζωής μου και άσε με να ζήσω εις βάρος των κοριτσιών. αν και πρέπει να πω ότι εδώ και κάποιες μέρες είμαι πλέον αφοσιωμένος εντελώς κάπου, οπότε μπορείτε να ξεσαλώσετε οι υπόλοιποι.

Magica, ξέρω ότι σκέφτεσαι πως ενας γιατρός είναι μια πολύ καλή περίπτωση αποκατάστασης για ένα κορίτσι. Και λεφτά, αλλά κυρίως και μια πρόσθετη ασφάλεια μέσα στο σπίτι. Απλά ο mindtrapper σπουδάζει ιατροδικαστής και δεν είναι ακριβώς η ειδικότητα που θα είσαι εκεί για να το καταλάβεις όταν θα σου φανεί χρήσιμος. Μην ασχολείσαι μαζί του.

Μιας και ο Luci έκανε την αρχή, ψάχνω να ποστάρω κι εγώ μια φωτό που να συνδυάζει ταξίδι, βάφτιση και ένα στυλ φτύνω-όλες-τις-γκόμενες.

Οπότε θα ποστάρω αργότερα μία από Βερολίνο, που είχα πατήσει σε μια λακκούβα και είχα βραχεί. Και έχει και ένα κακό σχόλιο.

Εγώ πάντως αν ποτέ ταξιδέψω Χριστουγεννιάτικα μόνος μου, όπως εσύ, θα προτιμήσω να σταματήσω κάνα Ιάπωνα ρε συ. Δεν μπορεί, τράβα-τράβα κάπως παραπάνω θα το κατέχουν από αυτόν που σταμάτησες.

Δεν ήταν περαστική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...