washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 βάλε κα'να space μεταξύ εσού και του Αιγαία, γιατί πας για παρεξήγηση (ή πάτα κα'να enter ξερωγω)
YiN Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οι σπασμοι στο πληκτρολογιο υποδεικνυουν οτι μάλλον οχι, δεν ειναι.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...εγώ όχι, ειν' η αλήθεια. Αλλά δεν πιστεύω και 'σένα........η YiN αλλιώς τα λέει.
little loulou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 γιατι ειχε σπασμενο ποδι. δεν περιμενα μια τοσο λογικη απαντηση απο εσενα yin:p
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Απο την 7ήμερη στη Ρόδο. Με 1 ώρα ύπνο. Η κοπελιά στη μέση είμαι εγώ:
Tilemaxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Απο την 7ήμερη στη Ρόδο. Με 1 ώρα ύπνο. Η κοπελιά στη μέση είμαι εγώ:
ksaplostra Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εξαρτάται. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς άνθρωπο εδώ γιατί πέφτει πολύ ρουφιανιά και κουτσομπολιό πίσω απο την πλάτη σου. Αλλά εντάξει δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Ηρθα το προηγούμενο σουκου μια βόλτα και τα πήρα στο κράνος γιατι ακόμα δεν εχουν φτιάξει εναν δρομο της προκοπής ενω το καλοκαίρι θα γίνεται χαμος..Τόσα λεφτά στο κώλο τους τα βάζουν;
ksaplostra Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εξαρτάται. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς άνθρωπο εδώ γιατί πέφτει πολύ ρουφιανιά και κουτσομπολιό πίσω απο την πλάτη σου. Αλλά εντάξει δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Ηρθα το προηγούμενο σουκου μια βόλτα και τα πήρα στο κράνος γιατι ακόμα δεν εχουν φτιάξει εναν δρομο της προκοπής ενω το καλοκαίρι θα γίνεται χαμος..Τόσα λεφτά στο κώλο τους τα βάζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις