Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω πως ειδα την ευα...αλλα κατι για κοκκινα μαλλια λενε εκει κοντα...Εγω την ειδα καστανοξαν8η (δεν τα παω καλα με τα χρωματα...)

Thanx "αλεκε" για την κα8οδηγηση!

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
νομιζω πως ειδα την ευα...αλλα κατι για κοκκινα μαλλια λενε εκει κοντα...Εγω την ειδα καστανοξαν8η

...τ' άφησε ανακατωμένα τα κόκκινα, και τα πήρε ο..........."άνεμος"

Δημοσ.
Θα παρακαλούσα πολύ να προσέχετε πώς εκφράζεστε. Κυρίως απέναντι σε χρήστες με τους οποίους δεν έχετε πολλά-πολλά (γενικότερα, θα έλεγα, δε βλάπτει). Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός στην απόφαση ενός χρήστη να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του. Μην αναπαράγετε φωτογραφίες χωρίς να έχετε συνεννοηθεί με το χρήστη που τις δημοσίευσε, ούτε ως πράξη αστεϊσμού.

Επίσης, υπενθυμίζω πως, όταν διαπιστώνουμε ένα μήνυμα το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι προβληματικό, είναι απείρως προτιμότερο για την ομαλή ροή του νήματος, να στέλνουμε αναφορά, αντί να απαντάμε σε ανάλογο ύφος.

Τέλος, θυμίζω ότι το insomnia μας προσφέρει μια θαυμάσια λειτουργία η οποία ονομάζεται προσωπικό μήνυμα. Προτάσεις εξόδου, γνωριμίας, γάμου κτλ. αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα.

Γατούλη ψήνεις μπυρίτσα κέντρο;

(και ποιο τσιράκι του κανε +1 ρα?)

Δημοσ.

εχω αλλαξει πολλα χρωματα το μαλλι μου. η φωτο που ειχε βαλει ο αλετζος ειναι οταν ημουν καστανοξανθη. σε αυτες που φαγαν τις τρελες σοπιες το ειχα κοντο κοκκινο σκουρο με χαλκινες ανταυγιες. τωρα ειμαι καστανη.:P

Δημοσ.
εχω αλλαξει πολλα χρωματα το μαλλι μου. η φωτο που ειχε βαλει ο αλετζος ειναι οταν ημουν καστανοξανθη. σε αυτες που φαγαν τις τρελες σοπιες το ειχα κοντο κοκκινο σκουρο με χαλκινες ανταυγιες. τωρα ειμαι καστανη.:P

photo or it didn t happen...και τα 2 σταδια...:devil:

Δημοσ.

Να και εγω ρε, και ετσι για να δειτε τι καλος που ειμαι βαζω και μια φωτο σε κατασταση πληρης αποσυνθεσης απο το ποτο. Κοινως ζαντα ειμαι.

post-107236-129063079256_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...