Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου τη δίνω εγώ (την ψήφο) επειδή παρόλο που μόλις πέρασε το πάσχα, το άβαταρ παραμένει χριστουγεννιάτικο.

Το άλλαξα, καιρός ήτανε :-D

---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

παλι καλα να λες που δεν σου καναν σχολια. εγω αναγκαστηκα να βγαλω οσες φωτος ειχα βαλει γτ ετρωγα και σοπιες και κυκλοφορουσαν σε ολο το φορουμ:mad:

Ούτε που ήξερα ότι είχες βάλει φωτό :confused:

Δημοσ.

Μονο λιγο φως και λιγη αντιθεση γιατι ηταν μαυρα σκοταδια και λιγο χρωματακι στον τοιχο πισω με 50% αδιαφανεια γιατι ειχε θορυβο...

...και μια μικρη αλλαγη στα χαρακτηριστικα του προσωπου και λιγο πιο μικρη μυτη και λιγο πιο εντονο βλεμμα αλλα κατ`αλλα..αυθεντικη!:P

Δημοσ.

Πραγματικα δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ παραπανω... με την αντιθεση και το φως βγηκε πιο λειο το δερμα και να πω την αληθεια μου φανηκε παραξενο... ξαναλεω δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ παραπανω...

Δημοσ.
...και μια μικρη αλλαγη στα χαρακτηριστικα του προσωπου και λιγο πιο μικρη μυτη και λιγο πιο εντονο βλεμμα αλλα κατ`αλλα..αυθεντικη!:P

ΑΑΑΑ να προσθεσω κατι... φως και αντιθεση προτεθηκαν απο το editor του κινητου και ισως αυτο εκανε τη διαφορα. ο τοιχος ειναι το photoshop μονο...

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω Garnele και μετά Estelle ως τις ωραιότερες γυναίκες του insomnia.

...και να μην ξεχνάμε και την πιο κούκλα του μαγαζιού ε

tonousass.th.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα παρακαλούσα πολύ να προσέχετε πώς εκφράζεστε. Κυρίως απέναντι σε χρήστες με τους οποίους δεν έχετε πολλά-πολλά (γενικότερα, θα έλεγα, δε βλάπτει). Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός στην απόφαση ενός χρήστη να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του. Μην αναπαράγετε φωτογραφίες χωρίς να έχετε συνεννοηθεί με το χρήστη που τις δημοσίευσε, ούτε ως πράξη αστεϊσμού.

Επίσης, υπενθυμίζω πως, όταν διαπιστώνουμε ένα μήνυμα το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι προβληματικό, είναι απείρως προτιμότερο για την ομαλή ροή του νήματος, να στέλνουμε αναφορά, αντί να απαντάμε σε ανάλογο ύφος.

Τέλος, θυμίζω ότι το insomnia μας προσφέρει μια θαυμάσια λειτουργία η οποία ονομάζεται προσωπικό μήνυμα. Προτάσεις εξόδου, γνωριμίας, γάμου κτλ. αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ.

...περιέργως θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Snoob - αν και θα μπορούσε και λακωνικότερα, πχ ποστάροντας απλά κάτι τέτοιο

διαφωνώ όμως με τις προτάσεις : έχουν άλλη χάρη ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ δημοσίως

...και με την ευκαιρία...little loulou, "δε μου λες...μπας κι έχεις εκεί κα'να χαρτί...κα'να βαφτιστικό να πούμε....Τυπικό είναι το ζήτημα - και κοινωνικό βεβαίως..."

Δημοσ.

Δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύσω φωτογραφία, αλλά μπορώ να σου προτείνω, παοκτουδεμπόουν, να ψάξεις στο παρόν θέμα για τα μηνύματα του aledjoυ και θα σου βγάλει αυτό που ζητάς...

Δημοσ.
Δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύσω φωτογραφία, αλλά μπορώ να σου προτείνω, παοκτουδεμπόουν, να ψάξεις στο παρόν θέμα για τα μηνύματα του aledjoυ και θα σου βγάλει αυτό που ζητάς...

...και μετά λένε ΕΜΕΝΑ καγκεμπέ και στάζι

Δημοσ.
Σιγά τις πολλές γυναίκες που έχει το insomnia και βγάλατε και μέσο όρο κιόλας.

Εγώ ψηφίζω Garnele και μετά Estelle ως τις ωραιότερες γυναίκες του insomnia. Τον εαυτό μου δε τον ψηφίζω, δε θα ήταν αντικειμενικό κιόλας :P Κατά τα άλλα ζηλεύω, στη δική μου pic δεν είχατε κάνει τόσο σχόλια...:cry:

Δυνατό το Β μέρος, αλλά στο πρώτο θα διαφωνήσω. Επειδή δεν ποστάρουν πιξ δε σημαίνει πως δεν έχουν τα ΦΟΝΤΑ.

Πχ το πιο φίνο γκομενάκυ εδώ μέσα δεν έχει ποστάρει ποτέ τη φάτσα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...