klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 To μήλο στο avatar αποτρέπει την λατρεία... Με την αλλαγή άβαταρ περιττό να πώ οτι έπεσε 3 σκάλες στα μάτια μου. Κρίμα, και ο,τι πήγα να καλοσχολιάσω την τελευταία πικ..
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έτσι κ αλλιώς ειχα σκοπό ν αλλάξω avatar εδώ και 3 μήνες. Μιας και του δωσα κ κατάλαβε σήμερα, τα έκανα όλα μαζί. Τα λέμε σε καμία βδομάδα που θα (ξανά)αλλάξω χρώματα μαλλιών. Η μύτη και το avatar θα είναι ακόμη ίδια. Sent from my iPhone using Insomnia.app
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) μπλά μπλά..... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2010 από N1ghtW0lf
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Άλλαξε πρώτα avatar, και μετά τέτοιες προτάσεις
EstellePr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τι παίζει με τη μύτη; Παίζει ο ksaplostra να θέλει να γυρίσουμε νέο κύκλο επεισοδίων nip tuck γτ δεν του κάνει η μύτη μου. Να κ ένας άντρας (?) που δ είναι κοινοτυπος κ κοιτάζει από μέσα τη γυναίκα. Απλά για να μπει μέσα, χρησιμοποιεί ως είσοδο τα ρουθουνια. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Tilemaxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Να κ ένας άντρας (?) που δ είναι κοινοτυπος κ κοιτάζει από μέσα τη γυναίκα. Απλά για να μπει μέσα, χρησιμοποιεί ως είσοδο τα ρουθουνια. Με σάλιο και υπομονή, η μύτη γίνεται μ@νί.
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τώρα είδα τα προηγούμενα ποστ. Ωραίος ο ξαπλώστρας, ειδικά αυτό το "βάλε και προφίλ" μου θυμίζει εμένα στο χασάπικο να επιθεωρώ τα ΚΡΕΑΤΑ.
Kasrith Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Με σάλιο και υπομονή, η μύτη γίνεται μ@νί. :lol:
black_widow Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε εστελ,βάλε μια προφιλ,ωραία φρύδια παντως,κατα τ'αλλα πανω απο τον μέσο ορο γυναικών χρηστών αλλα μεχρι εκει. Σιγά τις πολλές γυναίκες που έχει το insomnia και βγάλατε και μέσο όρο κιόλας. Εγώ ψηφίζω Garnele και μετά Estelle ως τις ωραιότερες γυναίκες του insomnia. Τον εαυτό μου δε τον ψηφίζω, δε θα ήταν αντικειμενικό κιόλας Κατά τα άλλα ζηλεύω, στη δική μου pic δεν είχατε κάνει τόσο σχόλια...
klainmaingr Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σου τη δίνω εγώ (την ψήφο) επειδή παρόλο που μόλις πέρασε το πάσχα, το άβαταρ παραμένει χριστουγεννιάτικο.
Nomikaria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σιγά τις πολλές γυναίκες που έχει το insomnia και βγάλατε και μέσο όρο κιόλας. Κατά τα άλλα ζηλεύω, στη δική μου pic δεν είχατε κάνει τόσο σχόλια... Ούτε και στη δική μου μη νομίζεις,αυτές είναι οι αδικίες της ζωής...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δε λαμβάνετε υπόψη τις σκούπες, γι' αυτό. Να, τώρα ετοιμάζεται κι άλλη.
papahlamidas Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Να με και εγώ... \m/ O Toufas την τράβηξε αυτή την φώτο. Μετά με λίγο Photoshop έγινε καλύτερη. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2010 από papahlamidas
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Σιγά τις πολλές γυναίκες που έχει το insomnia και βγάλατε και μέσο όρο κιόλας. Εγώ ψηφίζω Garnele και μετά Estelle ως τις ωραιότερες γυναίκες του insomnia. Τον εαυτό μου δε τον ψηφίζω, δε θα ήταν αντικειμενικό κιόλας Κατά τα άλλα ζηλεύω, στη δική μου pic δεν είχατε κάνει τόσο σχόλια... παλι καλα να λες που δεν σου καναν σχολια. εγω αναγκαστηκα να βγαλω οσες φωτος ειχα βαλει γτ ετρωγα και σοπιες και κυκλοφορουσαν σε ολο το φορουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις