ksaplostra Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 πολύ φιλοσοφία βρε αδερφέ.. κρίμα Πρώτα πυροβολώ και μετά ρωτάω το πτώμα,για φιλοσοφία απευθύνσου στο νήμα αναρχία.
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 στο μέσο όρο ανήκω. Δεν πάω για playmate, με 1,63 και 48 kg ...ανέβασε εσύ το προσήκον υλικό, και άσε εμάς να κρίνουμε Toufasclaimer : Mη βαρέσεις ρε μλκ, χαβαλέ κάνω
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλά τα πρόβατα, αλλά χωρίς προσωπικότητα. Πως μαύρισες έτσι ρε; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 και παπαδες ---------> alexzzz :rolleyes: την ευλογία μου τέκνο Έχω την εντύπωση πως ο χρήστης Sellers έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας...Και πρέπει να είμαι κ γω σε καναδυό..Νομίζω όμως οτι είναι στο Photos from your cameras.... πρέπει να είσαι και σε μερικές δικές μου από το event
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πως μαύρισες έτσι ρε; :Ρ Δε μαύρισα, ήταν σκοτεινός (χεχεεχ) ο στάβλος.
status Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δε μαύρισα, ήταν σκοτεινός (χεχεεχ) ο στάβλος. Μπα, της έκανες κ ατμόσφαιρα;! Βρε δείτε πως φέρεται ο σωστός ο γελαδάρης!:Ρ
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλά τα πρόβατα, αλλά χωρίς προσωπικότητα. ...ώστε την απατάς (όλοι ξέρουμε ποιάν, μη κάνω τώρα τον κόπο να λινκάρω τη γνωστή πικ κτλ)
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ...ώστε την απατάς (όλοι ξέρουμε ποιάν, μη κάνω τώρα τον κόπο να λινκάρω τη γνωστή πικ κτλ) να τον κανεις τον κοπο γτ δεν τα ξερουμε ολοι
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Έλα ρε Εύα, "αρνί που φαίνεται....." που λέει κι η παροιμία
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 EXETE ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, το οποίο ειναι η Εστελεπρ, η οποια έχει πιμι και καλειται να απαντήσει αμεσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις