Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως ο χρήστης Sellers έχει ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας...Και πρέπει να είμαι κ γω σε καναδυό..Νομίζω όμως οτι είναι στο Photos from your cameras....

• Moderators
Δημοσ.

Bασικα εχει κατι σοφιστικε στο υφος που παντρευει το classy με το sweet.

Μην με flameασετε ε. :lol:

Δημοσ.
Ίσα μωρή ξαπλώστρα...=ρ

Το κορίτσι έχει μαγουλάκια για ρούφηγμα.

Ναι αλλα κάτι μου λεει πως η μύτη της θα είναι για..nip tuck

Δημοσ.
Ναι αλλα κάτι μου λεει πως η μύτη της θα είναι για..nip tuck

Ρε αχάριστε, δεν φτάνει που έκανε την υπέρβαση κ έβαλε μια γυναίκα μια φωτογραφία σε ένα φόρουμ που θυμίζει ΚΑΨΙΜΙ κάνει κ παράπονα κιόλας; ;Ρ

Δημοσ.

Τι μας κάνεις βρε Georgia, άντε τώρα να σε βρούμε.

Fyi, στο μέσο όρο ανήκω. Δεν πάω για playmate, με 1,63 και 48 kg, ούτε για ξαπλώστρα δεν κάνω.

:mrgreen:

Δημοσ.
Ρε αχάριστε, δεν φτάνει που έκανε την υπέρβαση κ έβαλε μια γυναίκα μια φωτογραφία σε ένα φόρουμ που θυμίζει ΚΑΨΙΜΙ κάνει κ παράπονα κιόλας; ;Ρ

Κι επειδή δηλαδή ενα κορίτσι/γυναίκα/δεσποινίς/δεσποσύνη/κλπ/κλπ εβαλε μια φωτογραφία θα πρεπει να κάνω κωλοτουμπες;

Κλαιν μαιν,έβαλε και ολοι κρίνουμε.

---------- Προσθήκη στις 21:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:26 ----------

Τι μας κάνεις βρε Georgia, άντε τώρα να σε βρούμε.

Fyi, στο μέσο όρο ανήκω. Δεν πάω για playmate, με 1,63 και 48 kg, ούτε για ξαπλώστρα δεν κάνω.

:mrgreen:

Τι ειναι το FYI;

1.63 ε; Ακριβό άρωμα...

---------- Προσθήκη στις 21:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

καρα-γκευ! ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

Πρόσεχε στο γάμο σας μη γλιστρήσεις απο τα πολλά ρύζια.

Δημοσ.

Δεν είπε τίποτα βρε ο άνθρωπος, μη βαράτε.

Προφανώς ή θα κάνουμε κωλοτούμπες η θα πηγαίνουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο, αυτά τα δυο.

Πλάκα στην πλάκα, να διοργανώσετε καλλιστεία insomnia.

Η ksaplostra θα κάνει τη Μανωλίδου

:-D:-D:shock::P

Ksaplostra μου,

Fyi= for your information

;)

Δημοσ.
Δεν είπε τίποτα βρε ο άνθρωπος, μη βαράτε.

Προφανώς ή θα κάνουμε κωλοτούμπες η θα πηγαίνουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο, αυτά τα δυο.

Πλάκα στην πλάκα, να διοργανώσετε καλλιστεία insomnia.

Η ksaplostra θα κάνει τη Μανωλίδου

:-D:-D:shock::P

Ksaplostra μου,

Fyi= for your information

;)

Ποια ειν'αυτη; Δε βλέπω τηλεόραση,εγω μόνο μύτη κοιτάω.

Και η garnele ή κάπως ετσι ειχε γαμάτη.

Δημοσ.
Χαίρομαι για σένα, γούστα είναι αυτά.

Η garnele είναι πολύ γλυκιά, με προσωπάρα και ματάρες.

:o

Μόνο που ξεχνάς πως δεν κάνουμε διαγωνισμό, ούτε συγκρίσεις καλή μου ksaplostra.

Τα μελη του Insomnia με photo τους

:-)

Σε μια κοινωνία καπιταλιστική/υλιστική/θολή/που μετράει το φαίνεσθαι και οχι το είναι/κλπ κλπ ολοι κρινόμαστε και κρίνουμε 24/7 όποιος λεει το αντίθετο απλά ψεύδεται και υποκρίνεται.

Επισης μου τη βιδώνουν πολυ άγρια στα νευρα αυτα τα χαζοχαρούμενα τα κοριτσίστικα του τύπου: γλυκιά μου,γλυκε μου,καλε/η μου,μου σου νου του κου τσου κλπ.

Αν μια γυναίκα δεν μπορει να καταλάβει τη διαφορά μεταξυ chique και chick οφείλει να αυτοκτονήσει.Ειδάλλως καταλήγουν στο τρελάδικο οι μαλάκες που θόλωσαν απο τις υπερβολικά αστραφτερές μαλακίες των.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...