Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε ελεύθερη μετάφραση, "μπα που να πάρει", "ω ρε φίλε", "μανούλα μου ένας κόμματος" κτλ.

οκ...τωρα κοκκινησα :o

Δημοσ.

Πέσιμο ξερό. Εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του Semjâzâ για να σας ρίχνει. Μην μασάς Λίνα Π. Και τα senior member το ίδιο καλά είναι.

Δημοσ.
Πέσιμο ξερό. Εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του Semjâzâ για να σας ρίχνει. Μην μασάς Λίνα Π. Και τα senior member το ίδιο καλά είναι.

Κάτι η Semjâzâ ιδιότητά του κάτι το μυστήριο που περιβάλλει έναν Lucifer καταφέρνει και κολακεύεσαι με έναν λίγο πιο σκοτεινό τρόπο! Και τα senior members μια χαρά είναι και τα junior το ίδιο, δεν λέω το αντίθετο!

Δημοσ.

Κοιτα πως καταφερνει τελικα και με μια προταση, αντι να ασχολουμαστε με την ωραιοτατη φωτογραφια, ασχολουμαστε με την παρτη του παλι :P

(Λειπει κι ο Aledjo...)

Δημοσ.
και που να δεις και τα active member...

sorry...αλλά δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοια κατηγορία members στην κοινότητα :-( αλλιώς θα τους είχα συμπεριλάβει!

• Moderators
Δημοσ.

(Λειπει κι ο Aledjo...)

Αυτο να τονιστει παρακαλω!! (κι αναρωτιομουν τις πταιει εδω :P )

Λινα, ωραια πικ. :-) Πώς και δεν εχεις ανακαλυψει ακομα το official offtopic thread?

Luci, περιμενουμε μια δικη σου, στο ιδιο τουλαχιστον level. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
PC240379.jpg

Πολυ καλη φωτο, αλλα για καποιο λογο μου ρχεται στο μυαλο το synchronize view point στο assasins creed οταν την βλεπω

Επεξ/σία από therock
Επισκέπτης
Δημοσ.
Πολυ καλη φωτο, αλλα για καποιο λογο μου ρχεται στο μυαλο το synchronize view point στο assasins creed οταν την βλεπω

funny-pictures-cat-laughs-hard.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...