poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 γιατι ωρε παιδια.ποιος γραφει ελληνικα πλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 αυτο το τηλεκοντρολ ανα χειρας ειναι οντως πολυ brutal!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SyBeRiA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Η σχολη μου ειναι Αγγλικη και στο Ιντερνετ γραφω μονο greeklish δεν νομιζω πως ειναι τοσο περιεργο πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Kαλά φιλενάδα θα κάνεις ζημιά που πόσταρες φότος εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SyBeRiA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ζημια ? Δεν νομιζω Ηδη εφαγα κραξιμο ... δεν ειναι πολυ φιλικο το περιβαλλον χιχιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ζημιά, ξέρω τι λέω. Προσωπικα δεν διάβασα τι έγραψες. Στις φώτος πάντώς είσαι cool. Φευγω γιατι θα με banάρουνε για δημόσιο καμάκι!!:twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Κράξιμο, ε? ΟΚ τότε, u asked for it. Έχεις p.m... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Κράξιμο, ε? ΟΚ τότε, u asked for it. Έχεις p.m... Είδες? Η ζημιά που σου έλεγα ξεκινάει!!:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SyBeRiA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 (blush) χμ... καλη χρονια ειπα?? ναι.. ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 γιατι ωρε παιδια.ποιος γραφει ελληνικα πλεον? Εγώ γράφω πάντα ελληνικά πλέον. Τα έκοψα εντελώς τα greeklish (εδώ και μήνες, ίσως και χρόνια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ζημιά, ξέρω τι λέω. Προσωπικα δεν διάβασα τι έγραψες.Στις φώτος πάντώς είσαι cool. Φευγω γιατι θα με banάρουνε για δημόσιο καμάκι!!:twisted: :twisted: Απαγορέυετε το δημοσιο καμάκι?Αμαν πεφτω απο τα συννεφα. Μην μασας ειμαι μαζι σου μαζι θα τραβηξουμε τα παθη του Καμακιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 πολυ στερηση στο ινσομνια.με το που βαλει καποια φωτο ερχονται 10 10 τα πμ σε αυτη.τα σαλια γεμισαν το φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 για να μην εχουμε ντραβαλα την φωτο μου ζητησε να την ανεβασω η μαγισα γιατι τα μπερδεψε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που φοράς είναι ομολογουμένως περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MagicaDeSpell Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 σκεψου το απλα. 2 κοματια υφασμα δεμενα χιαστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις