leftermann Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εσύ θα δίνεις στοιχείο, εγώ θα περιμένω 5 μιν και θα ποστάρω φωτογραφία.
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε status, alexzzz και yin που ήρθαν από τα πέρατα της γης και ομόρφυναν την παρέα μας... Ειδική μνεία στον esata που τον είδαμε έστω και σήμερα αλλά λίγο. Και φυσικά στους υπόλοιπους ντόπιους και υπέροχους. Εμείς απλά ήρθαμε... ευχαριστούμε εσένα που τα κανόνισες και μας ταρακούνησες να έρθουμε Αλέκο δεν είδα ευχαριστήρια για την τέχνη που μπήκε στις φωτογραφίες από το μαγικό μου χέρι και στεναχωριέμαι. Δεν νομίζω να έχω κάνει μεγαλύτερη προσφορά στην τέχνη ποτέ πριν και δεν παίζει να την ξεπεράσω στο μέλλον. Έχεις απόλυτο δίκιο... δικό μου λάθος!!! Το 99% των φωτογραφιών είναι τραβηγμένο από την yin... για αυτό άλλωστε είναι και η μόνη που δεν έπαθε επιληψία Λοιπόν και κάποιες δικές μου φωτογραφίες απο το meeting. Status: Ο Klain Χαρούμενος: Ο Klain δυστυχισμένος: Ο Klain του θανατά: O Achilles στην ταβέρνα: O Achilles στο μπαράκι: Alexzzz: Sellers έχω κλάσει στο γέλιο. Ειδικά με τον klain... :lol: :lol:
angmar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Η αλήθεια είναι οτι αμέλησα να ευχαριστήσω κι εγώ τον γείτονα για τη μόντα που έκανε και μας μάζεψε. Νομίζω ότι ήταν τρελή επιτυχία το πανηγύρι μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους μετανάστες ΥιΝ, alexzzz και Status που ταξίδεψαν για να δουν τα μούτρα μας.
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Hint: To "φόρεμα" φτάνει μέχρι εκεί που φαίνεται η φωτό. Απο κεί κατω το χάος. Λίγο κ#λος λίγο ξερατό και σκισμένο καλσόν. Για πλάτη ούτε λόγος. Όχι αυτή με το γκρί.
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Η αλήθεια είναι οτι αμέλησα να ευχαριστήσω κι εγώ τον γείτονα για τη μόντα που έκανε και μας μάζεψε. Νομίζω ότι ήταν τρελή επιτυχία το πανηγύρι μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους μετανάστες ΥιΝ, alexzzz και Status που ταξίδεψαν για να δουν τα μούτρα μας. εγω δεν ειμαι καλος στα λογια...Αλλα να ευχαριστησω και γω ολους οσους ηρ8ανε και τον achilles! για την μαζωξη.... Hint: To "φόρεμα" φτάνει μέχρι εκεί που φαίνεται η φωτό. Απο κεί κατω το χάος. Λίγο κ#λος λίγο ξερατό και σκισμένο καλσόν. Για πλάτη ούτε λόγος. Όχι αυτή με το γκρί. μια μερα δεν ηρ8α ρε γαμωτο....
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 ξύλα- πέτρες- κατηφόρα... και θέλουμε και άλλες...
Garnele Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δε γίνεται πιο ανάμικτα συναισθήματα ε. Κλαίω γελώντας ντροπιασμένη. Πρέπει να τεθεί και η ημερομηνία λήξης σε όλο αυτό το πανηγυράκι. Αύριο ίσως; Χθες;
Achilles Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ρε klain, δεν μου είπες πως θα έχει και τέτοια μετά και έφυγα ο μλκς...
YiN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εγώ απλά προσπαθουσα απεγνωσμενα να δηλωσω το παρον σε αυτή την καταπληκτικότητα. τώρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον πρεπει να χαρω που απετυχα. :Ρ Υ.Γ.: Προσεξτε ολοι το βλεμμα του ανγκμαρ παρακαλω.
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Χοχοχο...ποτανιάριδες, ας μην ήταν η 2η μπύρα κ θα σας έλεγα εγώ.:Ρ
angmar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Χοχοχο...ποτανιάριδες, ας μην ήταν η 2η μπύρα κ θα σας έλεγα εγώ.:Ρ εγώ νόμιζα οτι σε χάλασε το 2ο από τα 4 shaker δεν είχα ιδέα ότι ήταν από τη μπύρα.
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εγώ νόμιζα οτι σε χάλασε το 2ο από τα 4 shaker δεν είχα ιδέα ότι ήταν από τη μπύρα. :whistle::whistle:
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Lol Woot - Facepalm Sorry έπρεπε. Τεράστια φωτογραφία. Καληνύχτα;; υγ: Ακίλις τίποτα ρε. Απλα σουρεάλ. Καμία επαφή με την πραγματικότητα το όλα. Κιλκίς. 30 χρόνια πίσω.
YiN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 λεω να κατευθυνθω σιγα σιγα προς μια βραχονησιδα και να περασω εκει το υπολοιπο της ζωης μου.
status Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 λεω να κατευθυνθω σιγα σιγα προς μια βραχονησιδα και να περασω εκει το υπολοιπο της ζωης μου. Σε σπηλιά θα είναι καλύτερα, δεν θα βρέχεσαι κιόλας:ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις