Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε status, alexzzz και yin που ήρθαν από τα πέρατα της γης και ομόρφυναν την παρέα μας...:-) Ειδική μνεία στον esata που τον είδαμε έστω και σήμερα αλλά λίγο.

Και φυσικά στους υπόλοιπους ντόπιους και υπέροχους. :-D

Εμείς απλά ήρθαμε... ευχαριστούμε εσένα που τα κανόνισες και μας ταρακούνησες να έρθουμε

Αλέκο δεν είδα ευχαριστήρια για την τέχνη που μπήκε στις φωτογραφίες από το μαγικό μου χέρι και στεναχωριέμαι. Δεν νομίζω να έχω κάνει μεγαλύτερη προσφορά στην τέχνη ποτέ πριν και δεν παίζει να την ξεπεράσω στο μέλλον.

Έχεις απόλυτο δίκιο... δικό μου λάθος!!! Το 99% των φωτογραφιών είναι τραβηγμένο από την yin... για αυτό άλλωστε είναι και η μόνη που δεν έπαθε επιληψία

Λοιπόν και κάποιες δικές μου φωτογραφίες απο το meeting.

Status:

καμπούρης.jpg

21.jpg

Ο Klain Χαρούμενος:

laugh.jpg

Ο Klain δυστυχισμένος:

laugh.jpg

Ο Klain του θανατά:

laugh.jpg

O Achilles στην ταβέρνα:

laughing-man-open_~051p1203ll.jpg

O Achilles στο μπαράκι:

Heroin_aufkochen.JPG

Alexzzz:

57081720.png

Sellers έχω κλάσει στο γέλιο. Ειδικά με τον klain...:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι αμέλησα να ευχαριστήσω κι εγώ τον γείτονα για τη μόντα που έκανε και μας μάζεψε. Νομίζω ότι ήταν τρελή επιτυχία το πανηγύρι μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους μετανάστες ΥιΝ, alexzzz και Status που ταξίδεψαν για να δουν τα μούτρα μας.

Δημοσ.

dsc05084nj.jpg

Hint: To "φόρεμα" φτάνει μέχρι εκεί που φαίνεται η φωτό. Απο κεί κατω το χάος. Λίγο κ#λος λίγο ξερατό και σκισμένο καλσόν. Για πλάτη ούτε λόγος.

Όχι αυτή με το γκρί.

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι οτι αμέλησα να ευχαριστήσω κι εγώ τον γείτονα για τη μόντα που έκανε και μας μάζεψε. Νομίζω ότι ήταν τρελή επιτυχία το πανηγύρι μας. Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους μετανάστες ΥιΝ, alexzzz και Status που ταξίδεψαν για να δουν τα μούτρα μας.

εγω δεν ειμαι καλος στα λογια...Αλλα να ευχαριστησω και γω ολους οσους ηρ8ανε και τον achilles! για την μαζωξη....

dsc05084nj.jpg

Hint: To "φόρεμα" φτάνει μέχρι εκεί που φαίνεται η φωτό. Απο κεί κατω το χάος. Λίγο κ#λος λίγο ξερατό και σκισμένο καλσόν. Για πλάτη ούτε λόγος.

Όχι αυτή με το γκρί.

μια μερα δεν ηρ8α ρε γαμωτο....

Δημοσ.

Δε γίνεται πιο ανάμικτα συναισθήματα ε. Κλαίω γελώντας ντροπιασμένη.

Πρέπει να τεθεί και η ημερομηνία λήξης σε όλο αυτό το πανηγυράκι. Αύριο ίσως; Χθες;

Δημοσ.

εγώ απλά προσπαθουσα απεγνωσμενα να δηλωσω το παρον σε αυτή την καταπληκτικότητα. τώρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον πρεπει να χαρω που απετυχα. :Ρ

Υ.Γ.: Προσεξτε ολοι το βλεμμα του ανγκμαρ παρακαλω.

Δημοσ.
Χοχοχο...ποτανιάριδες, ας μην ήταν η 2η μπύρα κ θα σας έλεγα εγώ.:Ρ

εγώ νόμιζα οτι σε χάλασε το 2ο από τα 4 shaker δεν είχα ιδέα ότι ήταν από τη μπύρα.

Δημοσ.
εγώ νόμιζα οτι σε χάλασε το 2ο από τα 4 shaker δεν είχα ιδέα ότι ήταν από τη μπύρα.

:whistle::whistle::whistle::whistle:

Δημοσ.

dsc05077x.jpg

Lol Woot - Facepalm

dsc05080mw.jpg

Sorry έπρεπε. Τεράστια φωτογραφία.

Καληνύχτα;;

υγ: Ακίλις τίποτα ρε. Απλα σουρεάλ. Καμία επαφή με την πραγματικότητα το όλα. Κιλκίς. 30 χρόνια πίσω.

Δημοσ.

λεω να κατευθυνθω σιγα σιγα προς μια βραχονησιδα και να περασω εκει το υπολοιπο της ζωης μου.

Δημοσ.
λεω να κατευθυνθω σιγα σιγα προς μια βραχονησιδα και να περασω εκει το υπολοιπο της ζωης μου.

Σε σπηλιά θα είναι καλύτερα, δεν θα βρέχεσαι κιόλας:ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...