andreapaog328 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 αυτός είναι ο ρεξ-βουτηγμένος-στην-χλωρίνη...
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Προκαλείς το F5 μου τώρα; Έλα παραδέξου το. Αφού έχεις φτιάξει την προίκα σου εδω μέσα.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Χαχαχα δεν το ειχα σκεφτει ετσι, Rex σε χλωρινη. Ημιαιμο malinois ειναι, βασικα καμια σχεση με τον Ρεξ, κατ'αρχην αυτος ηταν πιστος, φυλακας κλπ, ο δικος μου ξεπουλιεται για χαδια και λιχουδιες λολ.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ε εντάξει μη κολλάς εκει τι rex τι prex του ίδιο είναι Να τον χαίρεσαι γλυκύτατος.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ε εντάξει μη κολλάς εκει τι rex τι prex του ίδιο είναι Να τον χαίρεσαι γλυκύτατος. Thanks Prex!
liopyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Έλα παραδέξου το. Αφού έχεις φτιάξει την προίκα σου εδω μέσα. Λασπολογείς αγαπούλη, θα βγάλω τα άπλυτά σου στην φόρα!
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Λασπολογείς αγαπούλη, θα βγάλω τα άπλυτά σου στην φόρα! Ε αφού το ξέρεις ότι όποιος αγαπάει παιδεύει.
little loulou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 oot insomniacs meeting Salonica 2010... (όποιος έχει θέμα με την δημοσίευση των φωτό να μου το πει... εννοείται ότι δεν θα τις βγάλω απλά θα ξέρω γιατί στράβωσε με την πάρτη μου ) Ονόματα δεν θα πω, γινόμαστε που γινόμαστε ρεζίλι, ας γίνουμε λιγότερο. feel free to comment... όχι ότι χρειαζόταν να το γράψω κιόλας part 1 γατί που μου έκανε παρέα μέχρι να έρθει ο δεύτερος (paok to the μεδούλ')... για την ιστορία... μισή ώρα περίμενα να..ψιψιψιψι...γλυκουλικο γεια χχχαρα κλαιν!! hint: δεν είναι όλοι μέλη του insomnia στην φωτό αυτή! η αληθεια ειναι πως ουτε τον angmar που ειναι αριστερα με το γαλαζιο πουκαμισο εχω γνωρισει ουτε τον sellers με την γοητευτικη κοπελα διπλα του κόντα στα 100 χρόνια (εμπειρίας) σε μία φωτό αχιλλεα που εισαι στα αριστερα της φωτο τελικα ειχες δικιο.στις αλλες φωτο ησουν πολυ καλυτερος και παντα διπλα στον ακιλς..ο lefterman!! ... κουκλιιιι!!!!γεια σου παραγωγε μας!!! η γλυκια μας yin που γελαει σε ενα απο τα κρυα αστεια του ακιλς,καθαρα απο ευγενεια.:p:p η γοητευτικη μας garneeele!!!χειροκροτημα!!! το τυπο στα δεξια δεν τον ξερω παρακάτω θα δείτε και το πίσω μέρος της μπλούζας που βγάζει μάτια .....???? το βλεπετε ολοι οτι ο alexzzz εχει αγκαλιασει τον αχιλλεα,εε?εεε?ΕΕΕΕΕ??????????????????????????????????? ελπιζω να υπαρχει καμια καλυτερη φωτογραφια του paoktothebone.δεν φαινεσαιαιαι!! κάτι σαν facepalm... θα το κάναμε σημαία αλλά ο angmar έχει καλύτερο τελικά... yeah!this is klain..klainmain:p να`το το παοκι!!!! φιλακια ρουφηχτααα!! μόλις βρούμε και την φωτό που βλέπεται ότι βγαίνει τώρα θα τις βάλουμε ξανά δίπλα-δίπλα ασχολιαστο κάπου εδώ βγάλαμε το φλας (χάσαμε 4 άτομα από κρίσεις επιληψίας) και συνεχίζουμε με λίγο κουνημένες ιιιιιι!!!!!!!:shock::shock::shock: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!:shock::shock: που να κοιτάξεις;;;; το θέμα ή κάτω αριστερά το photo bombing;;; αυτο ηταν!θα πηδηχτω απο το παραθυρο!! ελπιζω να μην ειπα κατι που δεν επρεπε
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Λοιπόν και κάποιες δικές μου φωτογραφίες απο το meeting. Status: Ο Klain Χαρούμενος: Ο Klain δυστυχισμένος: Ο Klain του θανατά: O Achilles στην ταβέρνα: O Achilles στο μπαράκι: Alexzzz:
liopyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ε αφού το ξέρεις ότι όποιος αγαπάει παιδεύει. Και μπερδεύει! α, που'σαι! :-D:-):whistle:, να βάλω και κάνα-δυο ακόμα για σιγουρια. :-)
Achilles Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Sellers έχω κλάσει στο γέλιο. Ειδικά με τον klain...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 πράγματι τα σπάσε
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τώρα αν πω οτι γ@μήθηκα στο γέλιο μάλλον θα σε επιβεβαιώσω ε;
YiN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 και δεν πρεπει μη σου παρει τον αερα και σε κανει ο,τι θελει μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις