Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 να τη η Φωτεινή να μην σας χαλάσω χατίρι Ενδιαφέρομαι. Όταν χωρίσετε πόσταρε την στο ''Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]''. Ελπίζω βέβαια να προλάβω τον liopyr.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 κι εσείς γιατί δεν ταγκάρετε τους εαυτούς σας ωρέ; Ντρέπεστε για τις φάτσες σας; εγω ειπα οτι ειμαι ο πιο ομορφος εκει...δεν ντρεπομαι κα8ολου!
otherside88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εσυ θα μας το πεις αυτο! χαχαχαχαχαχα!!!σκεψου ποιος θα μπορουσε να το κανει!! και δεν σας εχει ρουφιανεψει ακομα.... χιχι!!! απο αυριο!!:p:p:p
otherside88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 εγω ειπα οτι ειμαι ο πιο ομορφος εκει...δεν ντρεπομαι κα8ολου! Μετριοπαθής πανω απο ολα!! :p
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρομαι.Όταν χωρίσετε πόσταρε την στο ''Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]''. Ελπίζω βέβαια να προλάβω τον liopyr. νομίζω ότι θα σου πέσει λίγο μικρή
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μετριοπαθής πανω απο ολα!! :p ανετα. 10 χαρακτηρες
leftermann Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 λοιπόν, αν δεν πείτε τι παίζει με την Χέλγκα, θα δώσω στεγνά. Θα δίνω έναν κάθε 2 λεπτά. Ο πρώτος στις 4.11
YiN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Λοιπόν. μαντέψτε σε ποιους ανήκουν τα παπούτσια και κερδίστε μια διαδρομή ως την πόρτα του σπιτιού σας από τον ατσίλις. ο αλέκος πιάνει στις φωτογραφίες του τα πνεύματα και η YiN φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση Θέλω περί τς εκατο ποντους απο το πόδι του σκλεναρίκοβου αριστερά. Το πνεύμα τίνος είναι πρέπει να μάθουμε. Τούφα προσεβλήθην βαθύτατα από τα λεγόμενά σου όπως σημειώθηκε και από τον σνουμπ. Σοτούριν το ποστ σου άξιζε όσο 10.000 στιμορόλ. Αλέκο δεν είδα ευχαριστήρια για την τέχνη που μπήκε στις φωτογραφίες από το μαγικό μου χέρι και στεναχωριέμαι. Δεν νομίζω να έχω κάνει μεγαλύτερη προσφορά στην τέχνη ποτέ πριν και δεν παίζει να την ξεπεράσω στο μέλλον. Ακιλιζ εμείς ευχαριστούμε για την φιλοξενία σας, την καλη σας παρέα και χιλιόχρονος! :Ρ Εάν μπορούσα να γράψω όσα είδα και βίωσα αυτές τις μέρες θα έπεφτε το φόρουμ στη φάση που θα τηγανίζατε τους εγκεφαλους σας σε συνταγή που απαιτεί σβήσιμο με κρασί. Η κουτσουλιά στο wifi του κλάην pretty much sums it up, περιμένω να ανεβάσει τη φωτο ως επιμύθιο και φόρο τιμής στην Εμπειρία. Αυτά για την ώρα. Υ.Γ.¨Καλό γκομενάκι η Φωτεινή.
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Don't do it lefter!!! Δεν μπορεί κάποιος να πεί κάτι για τη χέλγκα... Πρέπει να τη δείς.. Θα ανεβεί μόλις βρεθεί ανθρώπινο upload.. Promise
angmar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 [ATTACH]28002[/ATTACH] και άργησα κιόλας. το πνεύμα του angmar στη φωτό, ο κύριος που κοιμάται δε ξέρω ποιος είναι.
teo64x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 νομίζω ότι θα σου πέσει λίγο μικρή Είσαι στο ίντερνετ. Δεν υφίστανται αυτά.
leftermann Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Don't do it lefter!!!Δεν μπορεί κάποιος να πεί κάτι για τη χέλγκα... Πρέπει να τη δείς.. Θα ανεβεί μόλις βρεθεί ανθρώπινο upload.. Promise ναι.
YiN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 τώρα μπορώ να επισημάνω πως ο κλάην είναι ο κουλ αλέξης σε όλες τις φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις