poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 ρε,στην φωτο δεν φαινεσαι καθολου ρε...αμα σε δω στο δρομο,πως θα σου πω να σε κερασω εναν γκα'ι'φε? ναι τωρα το 8υμη8ηκα οτι δεν φαινεται καλα.οκ 8α βαλω καποια στιγμη μια ακομα φωτο που φενομαι καλυτερα.οσο για τον καφε αν καταξιω8ει ποτε αυτο το φορουμ να οργανωσει meeting τοτε καλα 8α ειναι.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 O Poulinos που παινευεται για το μεγαλέιο της ομορφιάς του. Η φωτογραφία μπορει να διαγραφτεί για λογους ανωτερας βιας.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μπα δεν παινευομε.αν και δεν μαρεσει αυτη η φωτο αλλα οκ.και δεν εχω μακρι μαλλι τωρα.κατα τα αλλα ναι that's me.
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 connecting to server @ CIA....... connection estamblished... uploading photo.... photo registered... searching terrorists.... FOUND 1 MATCH!!!
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δε θα δουμε καμια πιο προκλητικη φωτογραφια? κατι πιο κινκυ? πιο εκκεντρικο?
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γιατι? Ειμαι περασμενης ηλικιας δε σοκαρομαι πλεον........
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γιατι? Ειμαι περασμενης ηλικιας δε σοκαρομαι πλεον........ αναλογως τι εννοεις πιο κινκυ και αναλογως τι ηλικιας εισαι.το προχωρημενης ισως ειναι 30 ισως ειναι και 80.
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 poulinos sthn photo se poia perioxh briskese?
kattistt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά, προλαβαίνετε να παραμείνετε off topic όσο η kattist φτιάχνει κουραμπιέδες. Μετά θα έρθει στάνταρ να σας ρίξει ένα χέσιμο.Κι επίσης στάνταρ, θα βάλετε την ουρά στα σκέλια επειδή είναι κοριτσάκι. Ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. μελομακαρονα εφτιαχνα.... Μα το εχετε ξεφτιλισει το θεμα.... Δεν καταλαβα βρε χαμενε, γιατι θα βαλω την ουρα κατω απο τα σκελια? Δε θα δουμε καμια πιο προκλητικη φωτογραφια? κατι πιο κινκυ? πιο εκκεντρικο? Μην το ξεφτιλισουμε... Δεν θες... Για κινκυ φωτο υπαρχουν αλλα φορουμ! poulinos sthn photo se poia perioxh briskese? εχει ξανα-αναλυθει (και ξανα-σβηστει) Stay ON-TOPIC:x
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 σε μια καφετερια στην τηνο.οχι δεν μενω εκει.
Parasight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κάπου 5 χρόνια πριν, όταν (νόμιζα ότι) το έπαιζα rock star :-P
SyBeRiA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας ! Εχω καιρο να γραψω στα ελληνικα ας ελπισουμε να μην τα σκοτωσω ! Λοιπον δεν ειμαι καινουρια εδω εχω κατι μηνες απλα δεν ποσταρω σχεδον ποτε συνηθως βλεπω αν χρειαζομαι κατι που εχει σχεση με Η/Υ . Βαζω και εγω κανα δυο photos μην ειστε πολυ αυστηροι μετα camera hates me Δεν ξερω αν καταφερα να τις βαλω Θα δειξει ! Καλη χρονια σε ολους !
manic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Εχω καιρο να γραψω στα ελληνικα καλα μενεις αθηνα και εχεις καιρο να γραψεις ελληνικα lol (ή γεδ...)
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 καλα μενεις αθηνα και εχεις καιρο να γραψεις ελληνικα lol (ή γεδ...) Ομολογώ πως κι εμένα μου έκανε εντύπωση. (ξέρετε: αυτή η νέα γενιά βρε παιδί μου, μπλα μπλα μπλα...Τα γνωστά!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις