angmar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 After samarakia pics -αυτό που σου λέω -δεν υπάρχει περίπτωση ψηλέ... ??? τα συμπεθέρια μας μία ακόμη μπύρα που δεν είναι μαζί μας πλέον μεράκλωμα στα αριστερά της φωτό. μαντέψτε σε ποιους ανήκουν τα παπούτσια και κερδίστε μια διαδρομή ως την πόρτα του σπιτιού σας από τον ατσίλις. μισό, έχω πιει δε μπορώ να κάνω focus - δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις χορευτικές φιγούρες του δεξιά. χαμόγελο ευχαρίστησης... τι έχει άραγε εκεί πάνω; ο αλέκος πιάνει στις φωτογραφίες του τα πνεύματα και η YiN φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση τακούνι στη φτέρνα και να τος ξύπνησε μονομιάς facepalm.jpg τώρα περιμένουμε τις φωτό του klain.
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 RE FUCKIN SIZE ΚΛΕΒΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ απενεργοποιήστε
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 χα χα χα... το βλέμμα του παππού στην τελέ φωτό δεν το είχα δει χτες βράδυ... χαχαχα
angmar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 RE FUCKIN SIZEΚΛΕΒΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΟΥ ΝΟΟΥ απενεργοποιήστε ρε 30% του αρχικού τις έκανα. Πόσο πιο μικρές;
otherside88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 facepalm.jpg χαχαχαχαχχαχαχαχα!!! καλα αυτη η φωτο τα σπαει!!! χαχαχαχχα στατους αγορι μου τι σου κανανε??? κοντευεις να κοιμηθεις πανω στο τραπεζι!!! :p:p:p Καλα εε?? ρισπεκτ ολες οι φωτο!!! :-D:-D:-D:-D:-D Αυτες περιμενα ολη μερα σημερα!! :lol::lol:
jason_rethymno Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Κι εγώ θέλω να βρεθώ σε μια τέτοια συνάντηση...Πότε είναι η επόμενη και πού;Και στην Κρήτη υπαρχει καμμια ελπίδα να γίνει μια τέτοια συνάντηση?
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ψηθείτε να έχετε αντικρυστό εκεί το καλοκαίρι, και έχετε έναν σίγουρο.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 χτες είπαμε για beach meeting το καλοκαίρι με τον λεφτερ... think about it
jason_rethymno Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Η επόμενη εκτός Κρήτης συνάντηση πότε θα είναι και που?
otherside88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ναι βρε να κανουμε κ καμια εδω κατω!!! αντε ψηθειτε να κατεβαιτε οι απο πανω καμια ωρα!!! :p
angmar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Η επόμενη εκτός Κρήτης συνάντηση πότε θα είναι και που? κάτσε ρε βιαστικέ, δε χωνέψαμε ακόμα από χτες.
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν είναι επίσημα αυτά τα πράματα ρε τζέησονα. Όποιου του κάτσει, το στήνει. Πάντως γενικά να θυμίσω στους παλιούς, πόσες απόπειρες είχαν αποτύχει στο παρελθόν για μύτινγκ ε. Να βλογήσουμε λίγο και τα γένεια μας. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις