leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 εγώ παίδες έχω βάλει 500 φωτό πριν από αυτές, είναι γνωστή η μουτράκλα μου. Το μαγαζί το διάλεξαν ο Ακίλλις και ο Κλάιν από όσο ξέρω. Μιά χαρά ήταν. Μήπως ασχολήθηκε και κανένας μαζί του; Μόνο με την τοποθεσία ζοριστήκαμε, σαράντα gps βάλαμε για να το βρούνε. Στο τέλος ανατινάχτηκε ο δορυφόρος. στα πρακτικά του συνεδρίου κυριαρχούν: 1. η απομυθοποίηση του Αχιλλέα. Ο τύπος τρώει σαν σπουργίτι. Και τα γλυκά ίσα που τα γεύτηκε. 2. η μπουγάτσα νουτέλα με από πάνω ζάχαρη-άχνη, τρούφα και μέλι 3. τα δισκία βιταμίνης C στην τσάντα της garnele 4. η ευγένεια αφήνει τον κλάιν με την πιό άδεια μπύρα (πάρε τη μπύρα, οέο πάρε τη μπύρα) 5. βρήκα παρέα για τους big 4 το καλοκαίρι. επίσης, για κάποιον ανεξήγητο λόγο κάποιοι με περίμεναν να παρλάρω ασύστολα, και απογοητεύτηκαν. Γιατί; Έχω δώσει τέτοια εντύπωση; Ποιός είναι ποιός δεν λέω, ας πει ο καθείς την πάρτη του.
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μαντεύω ομάδες.Άμα δεν πείτε ποιοί ήσασταν που να μαντέψουμε και nicks; Edit:Έδωσε clues o Λεφτερ.Ας αρχίσουν οι μαντεψιές οπότε.
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 όχι ρε. Ο σαλπιγγίδης είναι γριά. Τον αεκτσή πέτυχες, δηλαδή εμένα. Αλλά δεν γνωρίζω με σιγουριά τι ομάδα είναι ο αριστερός...
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 όχι ρε. Ο σαλπιγγίδης είναι γριά. Τον αεκτσή πέτυχες, δηλαδή εμένα. Αλλά δεν γνωρίζω με σιγουριά τι ομάδα είναι ο αριστερός... Όταν τα έγραφα δεν ήμουν σίγουρος μόνο για εσένα(δεν ήξερα ότι είσαι εσύ) και έβαλα ΑΕΚ.Τα άλλα τα είχα για σίγουρα!
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 επίσης, για κάποιον ανεξήγητο λόγο κάποιοι με περίμεναν να παρλάρω ασύστολα, και απογοητεύτηκαν. Γιατί; Έχω δώσει τέτοια εντύπωση; κάτσε και προβληματίσου...
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 στα πρακτικά του συνεδρίου κυριαρχούν: 1. η απομυθοποίηση του Αχιλλέα. Ο τύπος τρώει σαν σπουργίτι. Και τα γλυκά ίσα που Ti ειναι αυτα που διαβάζω κουμπάρε?? Πες μου μόνο πως ειναι προβοκάτσια!
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 προβληματίζομαι... Ήμουν και με κακή ψυχολογία παιδιά, έχω κάψει φλάντζα και κάτι τσιμούχες τελευταία. Στην επόμενη θα είμαι καλύτερα, ελπίζω.
angmar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Φθηνα τήν γλυτώσαμε. ανέβασε και τις δικές σου και μετά βλέπουμε πως θα τη γλυτώσουμε.
xpapias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω τι λέτε. Εμένα πάντως αυτός μου θυμίζει αυτόν Δεν πιστεύω να δούμε καμια γκαρνελε σε dvd...
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Ποιος διάολο είναι αυτός και γιατί είναι πιο ωραίος από μένα.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 θα σου πω μόνο και μόνο επειδή είσαι μόντ... ο afentiko 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις