Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Achilles όπως βλέπεις όλοι με το μωρό ασχολούνται. Φέρτο και σήκω φύγε. Είσαι και ομορφάντρας. Φτου, φτου, σκόρδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Και για να αποδείξω στον κουμπάρο πως το ποτο και η βλακεία ειναι αλληλένδετα....:lol: Τα ποτηράκια πώς κάθονται στα αυτιά; Μαγνητικό πεδίο tesla;
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τα ποτηράκια πώς κάθονται στα αυτιά; Με δυσκολία
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επειδή φοβάμαι πως όλο και κάποιος καλοθελητής θα ανεβάσει τα αποψινά όργια εδώ.....και επειδή δεν θέλω να με δω με κανένα ροζ στριγκάκι περασμένο στο κεφάλι , ας βάλω καμιά δικιά μου σε κατάσταση νηφαλιότητας... Γιατί με τις βραδυνές φώτο είμαι σίγουρος πως θα χαθεί κάθε αξιοπρέπεια... Φυσικά μαζί με την μοναδική αγάπη της ζωής μου. Άντε μπας και αναθερμανθεί το τοπικ... Μέγιστη απογοήτευση! Σα να βλέπεις στην tv κάποιον που ακούς στο ραδιόφωνο και κάτι γκρεμίζεται μέσα σου. Είχα την εντύπωση πως θα σουν τουλάχιστον διπλάσιος :/ Και για να αποδείξω στον κουμπάρο πως το ποτο και η βλακεία ειναι αλληλένδετα....:lol: Εσύ πρέπει να χεις πρόωρη ανάπτυξη. Εξωτερικά έστω
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παίζεις μπάλα;γυμναστήριο τίποτα τέτοιο;
kallair Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 ας ανεβάσω μια και εγώ.. από έξοδο στις αποκριές είναι. αμακιγιαριστος. δεν κατάλαβα όμως γιατί με ρωτούσαν όλοι τι ντυθηκα..
kallair Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.. εγώ είδα το βιντεάκι στο ιντερνετ πως να το φτιάξω το makeup και απλώς ακολούθησα τις οδηγίες. έβαλα και συροπάκι βύσσινο για τα αιματα-σάλια και βγήκε καλό αποτέλεσμα αν κρίνω που η κολλητή μου φοβόταν να με κοιτάξει. χεχεχε!
JimxxZe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Παίζεις μπάλα;γυμναστήριο τίποτα τέτοιο; Εγω????
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εγω???? ειναι σαν να γυρισες απο προπονηση κοκκινα ματια κοκκινα μαγουλα μαλλακι βρεγμένο
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 oot insomniacs meeting Salonica 2010... (όποιος έχει θέμα με την δημοσίευση των φωτό να μου το πει... εννοείται ότι δεν θα τις βγάλω απλά θα ξέρω γιατί στράβωσε με την πάρτη μου ) Ονόματα δεν θα πω, γινόμαστε που γινόμαστε ρεζίλι, ας γίνουμε λιγότερο. feel free to comment... όχι ότι χρειαζόταν να το γράψω κιόλας part 1 γατί που μου έκανε παρέα μέχρι να έρθει ο δεύτερος (paok to the μεδούλ')... για την ιστορία... μισή ώρα περίμενα hint: δεν είναι όλοι μέλη του insomnia στην φωτό αυτή! κόντα στα 100 χρόνια (εμπειρίας) σε μία φωτό ... παρακάτω θα δείτε και το πίσω μέρος της μπλούζας που βγάζει μάτια κάτι σαν facepalm... θα το κάναμε σημαία αλλά ο angmar έχει καλύτερο τελικά... μόλις βρούμε και την φωτό που βλέπεται ότι βγαίνει τώρα θα τις βάλουμε ξανά δίπλα-δίπλα κάπου εδώ βγάλαμε το φλας (χάσαμε 4 άτομα από κρίσεις επιληψίας) και συνεχίζουμε με λίγο κουνημένες που να κοιτάξεις;;;; το θέμα ή κάτω αριστερά το photo bombing;;;
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 τα κοριτσα ποιες ειναι? η μια η ομορφη ειναι η garnela , οι αλλεσ?
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 part 2 καμιά 8.000 ποστ του official offtopic μαζεμένα σε μία φωτό ή σκέφτεται που έμπλεξε ή πως θα γίνει να φύγει... μετά το γεννέθλιο τραγούδι που χωρίς ιδιαίτερο λόγο τραγουδήσαμε φωτό σπάνιας ομορφιάς αυτές πρέπει να τις κάνουμε gifακι... το πίσω μέρος της μπλούζας που σας έλεγα κατά την αναχώρηση και στην αρχή των 2.5 ωρών συζήτησης μέχρι να πούμε που θα πάμε για μπύρα περιμένω και των υπολοίπων
Προτεινόμενες αναρτήσεις