klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 νιώθω μια ικανοποίηση..Άρα.. Δεν το άμησες.. ...ααα!....εμ πες έτσι... Μόνο εγώ κατάλαβα το πάνω πόστ σαν αρνητικό; Wash καταπληκτικό έντιτ πάντως
dante14023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 και εδω εγω πριν 2 χρονια, πριν αφησω την χαιτη και μετα απο ουζακια σε παραλιακο ταβερνακι το καλοκαιρι....
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ...παίζει μόλις να είχες βγει από οδοντίατρο...ε; ...είναι και 'κεινα τα ουζάκια... Μόνο εγώ κατάλαβα το πάνω πόστ σαν αρνητικό; σουτ εσύ......."αδύναμε"
dante14023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ...παίζει μόλις να είχες βγει από οδοντίατρο...ε; ...είναι και 'κεινα τα ουζάκια... απ΄οτι θυμαμαι προσπαθουσα να κανω καποια γκριματσα, αλλα στην φαση που ημουν οι μυες των ζυγωματικων δεν ανταποκρινονταν οπως επρεπε..... :lol:
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ...πράγμα που σημαίνει ότι στον αντίποδα, το σέρβις του μαγαζιού ανταποκρινόταν πλήρως... Να το έχουμε λοιπόν στα υπ' όψιν
EstellePr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 και εδω εγω πριν 2 χρονια, πριν αφησω την χαιτη και μετα απο ουζακια σε παραλιακο ταβερνακι το καλοκαιρι.... Αν δεν κάνει τίποτα το ούζο. Niflamol.
Achilles Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επειδή φοβάμαι πως όλο και κάποιος καλοθελητής θα ανεβάσει τα αποψινά όργια εδώ.....και επειδή δεν θέλω να με δω με κανένα ροζ στριγκάκι περασμένο στο κεφάλι , ας βάλω καμιά δικιά μου σε κατάσταση νηφαλιότητας... Γιατί με τις βραδυνές φώτο είμαι σίγουρος πως θα χαθεί κάθε αξιοπρέπεια... Φυσικά μαζί με την μοναδική αγάπη της ζωής μου. Άντε μπας και αναθερμανθεί το τοπικ...
poscaman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 χεχε. από μικρό τον πιτσιρικά στις ρωσίδες ε;; (βλ. σμιρνοφ)
eu@ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Επειδή φοβάμαι πως όλο και κάποιος καλοθελητής θα ανεβάσει τα αποψινά όργια εδώ.....και επειδή δεν θέλω να με δω με κανένα ροζ στριγκάκι περασμένο στο κεφάλι , ας βάλω καμιά δικιά μου σε κατάσταση νηφαλιότητας... Γιατί με τις βραδυνές φώτο είμαι σίγουρος πως θα χαθεί κάθε αξιοπρέπεια... Φυσικά μαζί με την μοναδική αγάπη της ζωής μου. Άντε μπας και αναθερμανθεί το τοπικ... κουκλακι ειναι!!!!!να τον χαιρεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις