washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πω πω ρε τι ωραίοι που βγαίνουν όλοι στα φόρουμς :PPPΒαριέμαι να εγκαθιστώ φώτοσοπ πάντως να σας φάω λάχανο κ ο τρομοκράτης ινδιάνος Πλυμένο Σύννεφο με αποτρέπει από το να ανεβάσω ...εγώ; Γιατί, τί έκανα εγώ; Πότε τρομοκράτησα κανέναν εγώ; μη τολμήσεις ν' απαντήσεις
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη κιόλας, αλλά μεταξύ αυτής και του μαυρούκου, θα προτιμούσα νέες εμπειρίες με τον δεύτερο. Δεν βρήκα καλύτερη ρε αλλά έπιασες το πνεύμα.
minarokeftes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Βρείτε ποιος είμαι ..! Όπως κοιτάς τον δάσκαλο, κατω δεξιά με την μαύρη μπλούζα, κάτω απο αυτόν με την άσπρη μπλούζα.
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 early starters....damn ο δεξιά του ασπρομπλουζάτου
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 early starters....damn ο δεξιά του ασπρομπλουζάτου Κοντά είσ αλλά όχι..λίγο πιο εκεί.! :Ρ
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Θεός ο Τεός αυτό όμως σημαίνει ότι μας έλεγες πίπες προσφάτως, ότι έχεις να φορέσεις γυαλιά απ' το νηπιαγωγείο... εν τω μπαϊδεγούει, το οκλαδόν ουκρανεζάκι, ξέρουμε που βόσκει σήμερα; Και τί κάνει κτλ και τί κινητό έχει κτλ; έχει μαγαλώσει αρκούντως έκτοτε
status Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 αυτό όμως σημαίνει ότι μας έλεγες πίπες προσφάτως, ότι έχεις να φορέσεις γυαλιά απ' το νηπιαγωγείο... εν τω μπαϊδεγούει, το οκλαδόν ουκρανεζάκι, ξέρουμε που βόσκει σήμερα; Και τί κάνει κτλ και τί κινητό έχει κτλ; έχει μαγαλώσει αρκούντως έκτοτε Ρε το είχα ξεχάσει..τώρα στο fb βρήκα μια συμμαθήτρια και μου την έστειλε. Δεν θυμάμαι το επίθετο της καν:Ρ
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θυμάμαι το επίθετο της καν:Ρ μόλις δικαιολόγησες τον χαρακτηρισμό του τεούλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις