Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα;

Δημοσ.

29xd5ro.jpg

Αυτή μου αρέσει πιο πολύ από όλες, είναι πολύ γούτσου η γάτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:16 ----------

Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα;

Όχι :devil:

Δημοσ.
Όχι, οι 4 πάνω κουκίδες σχηματίζουν ένα τετράπλευρο με την αριστερή βάση να είναι μικρότερη από τη δεξιά.

Αριστερή/δεξιά βάση ?

Κι αυτό που λες δεν διαφέρει στην ουσία από αυτό που έκανα, αλλά διαφέρει από τη μεγάλη αρκτο

Δημοσ.

βασικά, ν' αφήσεις μουστάκι

lpks2neqxvthibebexgjbg.jpg

...τί μου θυμ...

α οκ, το βρήκα

n5312082781671242290.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

animatedd.gif post-4351-129063041111_thumb.png

Ξεκίνα... :P

Κι εγώ μαζί, που κάθισα κι έκανα νέο animated GIF στις 03:30... :lol:

Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.

BigDipper.gif

μα καμια σχεση :P

Δημοσ.
animatedd.gif

Ξεκίνα... :P

Κι εγώ μαζί, που κάθισα κι έκανα νέο animated GIF... :lol:

είσαι θεός.

τέλος.

DAMN ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ SPOILER "...αλλά πρέπει να μοιραστείτε τα ψυχοφάρμακα...τί έκατσες κι έκανες ρε τρελέ" ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ QUOTE ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ EDIT ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ SPOILERRRRRRRRR

σπάστη

Δημοσ.

Αυτό ειναι σαν το gaytest??

gay-test.jpg

Δημοσ.
Αυτό ειναι σαν το gaytest??

gay-test.jpg

Συγνώμη κιόλας, αλλά μεταξύ αυτής

gaytest.jpg

και του μαυρούκου, θα προτιμούσα νέες εμπειρίες με τον δεύτερο.

:P

Δημοσ.

Πω πω ρε τι ωραίοι που βγαίνουν όλοι στα φόρουμς :PPP

Βαριέμαι να εγκαθιστώ φώτοσοπ πάντως να σας φάω λάχανο κ ο τρομοκράτης ινδιάνος Πλυμένο Σύννεφο με αποτρέπει από το να ανεβάσω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...