Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα;
black_widow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή μου αρέσει πιο πολύ από όλες, είναι πολύ γούτσου η γάτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:16 ---------- Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; Όχι
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b9/Big_dipper.triddle.jpg αυτό που κάνει το μολύβι είναι κάπως έτσι
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, οι 4 πάνω κουκίδες σχηματίζουν ένα τετράπλευρο με την αριστερή βάση να είναι μικρότερη από τη δεξιά.
soturin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, οι 4 πάνω κουκίδες σχηματίζουν ένα τετράπλευρο με την αριστερή βάση να είναι μικρότερη από τη δεξιά. Αριστερή/δεξιά βάση ? Κι αυτό που λες δεν διαφέρει στην ουσία από αυτό που έκανα, αλλά διαφέρει από τη μεγάλη αρκτο
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; βασικά, ν' αφήσεις μουστάκι ...τί μου θυμ... α οκ, το βρήκα
parsifal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; Ξεκίνα... Κι εγώ μαζί, που κάθισα κι έκανα νέο animated GIF στις 03:30... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2009 από parsifal
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; μα καμια σχεση
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκίνα... Κι εγώ μαζί, που κάθισα κι έκανα νέο animated GIF... είσαι θεός. τέλος. DAMN ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ SPOILER "...αλλά πρέπει να μοιραστείτε τα ψυχοφάρμακα...τί έκατσες κι έκανες ρε τρελέ" ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ QUOTE ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ EDIT ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΣ SPOILERRRRRRRRR σπάστη
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πρόσεξε κανένας άλλος πως στο τζιφάκι της ουήντο, η μύτη του μολυβιού σχηματίζει τη μεγάλη άρκτο βάσει των σημείων που σταματάει ή να ξεκινήσω ψυχοφάρμακα; Αυτό ειναι σαν το gaytest??
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό ειναι σαν το gaytest?? Συγνώμη κιόλας, αλλά μεταξύ αυτής και του μαυρούκου, θα προτιμούσα νέες εμπειρίες με τον δεύτερο.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Aλλη μια δικη μου. Με ενα χαζο εφε. Καλημερα
nick#18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Παααρτε και μια πιο καιουργια απο εμενα (καλα μη κοιτατε ποιοτητα...webcam και στην τυχη ηταν )
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Πω πω ρε τι ωραίοι που βγαίνουν όλοι στα φόρουμς :PPP Βαριέμαι να εγκαθιστώ φώτοσοπ πάντως να σας φάω λάχανο κ ο τρομοκράτης ινδιάνος Πλυμένο Σύννεφο με αποτρέπει από το να ανεβάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις