therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ισως σε μπροστινη φωτο να μην του μοιαζεις, αλλα στο προφιλ πιστευω υπαρχει ομοιοτητα. Με ποιον αλλον σου χουν πει, αν επιτρεπεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αν αφήσει μουσάκι/μουστάκι φέρνει λιγάκι στον Daniel Faraday του Lost
parisb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ισως σε μπροστινη φωτο να μην του μοιαζεις, αλλα στο προφιλ πιστευω υπαρχει ομοιοτητα. Με ποιον αλλον σου χουν πει, αν επιτρεπεται? Μανος Γαβρας http://im3.yupi.gr/y2/400_gavras1_large.jpg Οχι πως το πιστευω. Α και εναν αλλο που παιζει στο 4 του Παπακαλιατη. Δεν εχω ιδεα ποιον ακριβως.
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μανος Γαβραςhttp://im3.yupi.gr/y2/400_gavras1_large.jpg Οχι πως το πιστευω. Α και εναν αλλο που παιζει στο 4 του Παπακαλιατη. Δεν εχω ιδεα ποιον ακριβως. Με Γαβρα δεν φαινεται να μοιαζεις στην συγκεκριμενη φωτο, αλλα ο τυπος μοιαζει με φωτοτυπια του Ματτ Striker Δεν μπορω να βρω και κανα καλο προφιλ. Με Φαραντει θα πρεπει να αφησει αρκετο μαλλι ρε συ Thresh για να τον φτασει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σε άλλες δουλειές του έχει πιο κοντό (όχι σε αυτή που έκανε τον Manson! )
Kryptonite Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ε όχι και δε μοιάζουν και καθόλου!! Ποιος είναι ποιός? :lol:
jason_rethymno Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Και στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο μοιάζει λίγο που πάιζει στο 4
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 οσο προχωρανε οι σελιδες θα τον βγαλετε φτηστο με τη θεια Ευλαμπια απο το Ζωριαν' απαου στ χουριο...
Members gsarig Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 οσο προχωρανε οι σελιδες θα τον βγαλετε φτηστο με τη θεια Ευλαμπια απο το Ζωριαν' απαου στ χουριο... δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα που το λες, μια ομοιότητα με τη θεία μου την Ευλαμπία όντως την έχει:
parisb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα που το λες, μια ομοιότητα με τη θεία μου την Ευλαμπία όντως την έχει: Faraday, Ευλαμπία μια χαρα με βρισκω, πολυπροσωπος
parisb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 δεν το είχα σκεφτεί αλλά τώρα που το λες, μια ομοιότητα με τη θεία μου την Ευλαμπία όντως την έχει: Faraday, Ευλαμπία μια χαρα με βρισκω, πολυπροσωπος
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 εκτος απο πολυπροσωπος νομιζω εισαι και πολυpostoτος :p
therock Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παει τελος, ειναι ο απολυτος σωσιας. Εν τω μεταξυ αυτος που παραθετεις, δεν τον γνωριζω αλλα μοιαζει με τον Patrick Dempsey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις