Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι ο Λούσιφερ θα κάνει το ίδιο σχόλιο που έκανε και στη φωτογραφία του Γιώργου. Εδώ με περισσότερο ενθουσιασμό ίσως.

EDIT: Όχι ρε πόστη, από πάνω μου είναι ο διάολος.

Δημοσ.

Εγώ! Εγώ! Λοιπόν, αυτή τη φορά, o Lucifer εννοεί ότι η φωτογραφία στο avatar του blashyrkh+είναι ο ίδιος ο blashyrkh+! Ε, ε; Το βρήκα; :lol: :lol:

Δημοσ.
wizzy, ναι!!!

Γιώργο, tough luck αδερφέ, έχεις κλείσει τα 15, ΧΟΥΑΧΟΥΑΧΟΥΑΧ

Bassically, στα 15 θα μπω σε ~15 μερούλες. Δε μπορώ να καταλάβω με ποια έννοια εννοείς το "κακή τύχη", γιατί αν την εννοείς έτσι όπως νομίζω, θα πω τίποτα ελληνικό =P

Άντε να έρθει αυτή η μέρα... Νομίζω ότι θα φύγω από τη παιδική ηλικία :P

Δε ξέρω γιατί το βλέπω έτσι, αλλά νομίζω ότι ανάμεσα στα 14-15-16, το 15 είναι ένας τοίχος :o

Δημοσ.
Δε μπορώ να καταλάβω με ποια έννοια εννοείς το "κακή τύχη" [...]

Αυτό.

Αναφέρει το άρθρο 339 του Ποινικού Κώδικα:

1. Οποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351 Α, ως εξής:

α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,

β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και

γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

Δε ξέρω γιατί το βλέπω έτσι, αλλά νομίζω ότι ανάμεσα στα 14-15-16, το 15 είναι ένας τοίχος :o

Όχι, ο μέσος όρος είναι.

Δημοσ.

Disclaimer: Η ασελγής πράξη ή παραπλάνηση σε άτομο νεότερο από 15 ετών διώκεται ποινικά είτε αυτή γίνεται από μεγαλοεπιχειρηματία είτε από καθολικό ιερέα. Παρακαλώ απολαύστε υπεύθυνα.

Τέλος το spam, pedobear doesn't approve it.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...