thedoors Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως έτσι για να σας ενημερώσω λίγο για τον Undead: Στο άλλο board που (κακός μάλλον) έδωσα link, έχει φάει πολλές φορες ban. Έκανα ένα μικρό search για τα threads του και είδα ότι μερικά είναι κλεμμένα από το άλλο board. Επίσης σε ένα member (στο άλλο board) έλεγε μέσο pm ότι ήταν ο Kevin Mitnick (kevin mitnick = ένας hackeras που "hackepse" κάτι US goverment pc's.) Gia auto kai ego ekana tetio 8ema. An htan kapios allos, apla 8a tou estelna ena pm kai 8a tou elega na vgalei tin foto mou. Alla auto to palikari den katalavenei apo tetia..
Mika Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλα ο undead γιατι θελει τοσο πολυ να σου μοιασει?
parsifal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ((Το παρόν διορθώθηκε λόγω αφαίρεσης, από τους moderators, του post που το παρόν αρχικά σχολιάζε. Ευχαριστώ. Keep on rocking...)) delete this please
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 ποσο χαζα μπορει να ειναι καποια ατομα και να χαζοχερονται σαν 5 χρονων παιδια.
revil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι με ποιο σκεπτικο το εκανε. δλδ ενταξει στο ιντερνετ ειμαστε θα το εβλεπε το παληκαρι στο οποιο ανηκει η φωτογραφια.μλκια λογος για να φας μπαν σε 2 φορουμ
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε ένα επταήμερο δε μπορούμε να λείψουμε. Θέλω αύξηση. Η πικ σβήστηκε από τον παρεδωσιανό σκύλο -ο ίδιος φρόντισε για το μπαν. Τα ποστ σας τα πήρε ο διάολος των greeklish.
Blackman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Έλειπες?Φτου γαμώτο...και δεν το ήξερα :-P έπρεπε να το καταλάβω...είχαμε ησυχία :-P
freskas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 1 χαμογελαστη μετα απο λιγα τσιπουρα κ' 1 σημερινη μετα απο καθολου υπνο :evil: [url=]κλικ!
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε ένα επταήμερο δε μπορούμε να λείψουμε.Θέλω αύξηση... Έλειψες τόσο, ε? Άλλη φορά να κλείνεις το "μάτι", άκουγα κάτι καζάνια να κοχλάζουν στο βάθος... freskas: Εσύ δεν έπαιζες τον Merry στο Lord Of The Rings? Άφησες και μούσια βλέπω!!!
freskas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Πωω ρε φιλε με καταλαβες, το παιζω γερμανος ομως και συστηνομαι σαν Dominic Monahan στο Hollywood για να μην εχω προβλημα με τους παπαρατσι εδω. τα μουσια ειναι απ' Lost , σα ναυαγος και 'γω, φυτρωσανε .
tolis86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 αντε να βαλω και τη δικια μου η πιο προσφατη ομως ειναι απο περσυ...τεσπα...βαλτε 15 κιλα
johnyboy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Αυτη η φωτο που εβαλα ειναι ιδανικη για να πινουν τα μικρα το γαλα.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 κακο ποιο στοιχειο.εν τω μεταξυ εβαλες την φωτο την στιγμη που ετρωγα πρωινο.Magica de spell τι 8α μου δωσεις δωρο αμα σου φετω την τυχερη δεκαρα του σκρουτζ?
MagicaDeSpell Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Magica de spell τι 8α μου δωσεις δωρο αμα σου φετω την τυχερη δεκαρα του σκρουτζ? Αρουδακι!!!!! λολ Αρκουδακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις