darklordvader77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Nah, περα απ αυτο! (λινο-σκουρο ειναι εκεινου,εμενα αχλαδί). Στα χαρακτηριστικα του προσωπου εννοουσα..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Και οι χαρτοπετσέτες σας μοιάζουν. Ε, πρέπει να είστε πραγματικά αδέρφια.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για βρειτε καμια ομοιοτητα με τον Little Brother κ θα σας παραδεχτω! (στα μάτια κι αν είστε ίδιοι) εκτός του ότι είστε και οι δυο πασόκοι
darklordvader77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 (στα μάτια κι αν είστε ίδιοι) εκτός του ότι είστε και οι δυο πασόκοι washcloud, ενα εχω να πω... :lol: (για το Πασόκοι..) αν κ θα πρεπε να προσβληθω απ τον μεγαλο αριθμο που εβαλες.. 15 χρονια??!! 4,5 χρονια διαφορα εχουμε.. (δεν σου ξαναμιλαω για τα επομενα 5 posts ) Και οι χαρτοπετσέτες σας μοιάζουν. Ε, πρέπει να είστε πραγματικά αδέρφια. για παρατηρησε καλυτερα.. η μια ειναι διπλωμενη κ η αλλη οπως να ναι! :p Υπονοείς ότι δε μοιάζετε καθόλου; το λεω ευθεως! κ μικρα μας λεγανε οτι μοιαζαμε σα διδυμα να φανταστεις..
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Γέρασες γρήγορα τότε darklover (ξέρω, δεν είναι αυτό, αλλά βαριέμαι...) Έντονη ζωή, κρεπάλες κτλ... Σε μάτι και σε χαμόγελο είστε φτυστοί ρε, πλάκα κάνεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Σε μάτι και σε χαμόγελο είστε φτυστοί ρε, πλάκα κάνεις; Τι μύτη που τη βάζεις?
Höfdingadrapa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Πάλι ρε μλκ; Η άλλη δε σε φτάνει; Μικρή ανάλυση ρε. Βγάλε μια που να φαίνεσαι ολόκληρος.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Άμα περιμένεις μέχρι το 2010 που θα ξαναβγάλω φωτός....
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αχ, βαχ, αψού. Εν τω μεταξύ, πάει τόσος καιρός, και ακόμα δε με έχετε δει καν Αχμ, πάρτε μία φρέσκια. Μόλις βγήκα από το μπάνιο, αλοιφοπαπαριασμένος λόγω της ακμής. Μπουρνουζάκι, σκεπτικό βλέμμα κ.λπ. Νύχτας δηλαδή Όντως είμαι άσπρος, αλλά εδώ με χαλάει ο φακός... Επίσης, όντως τα ματέριαμ είναι κόκκινα. 5 ώρες διάβασμα αρχαία και άλλη μία εξέτασης, δεν είναι και λίγο. Δε θα σε κουράσω Παρακαλώ μικρές λουλούδες κ.λπ., να απομακρυνθούν από τα μόνιτορ. Τηλ. Επ. 090 000 000
Προτεινόμενες αναρτήσεις