washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 εσύ πας για σκηνοθέτης λέμε (ο τραγικός ήρως μεσ' στη μοναξιά των τέσσερων τοίχων του μεγάλου λίβινγκ-ρουμ, η απελπισία, και τέλος, το από μηχανής μωρό) να κι ένα βιβλίο που προτείνω να μεταφέρεις στην οθόνη (μεγάλη ή μικρή)
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχ!!!!!! θα την κοιτάξω την πρόταση σου...
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Περιεργεεε Μαλ*κιζομουν με μια κοπελα και αφου βγηκε καλη ειπα να ανεβασω:-) Μην δω edit-κρατηθείτε
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ...όχι edit - εγώ απλά θέλω να εξηγήσεις ποιά βγήκε καλή. Η μαλακία; Η κοπέλα; ...για η φωτογραφία...
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ...όχι edit - εγώ απλά θέλω να εξηγήσεις ποιά βγήκε καλή.Η μαλακία; Η κοπέλα; ...για η φωτογραφία... μλκ πεθανα μ'ακουσε το τετραγωνο:lol::lol::lol:
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αααχχχχ...γεράσαμε...παλιά έκανα τον κόσμο να τον ακούνε 2-3 τετράγωνα παρακάτω...
little loulou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 μοιαζεις λιγο με τον τυπο στο αβαταρ σου....
UpToDate_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 αααχχχχ...γεράσαμε...παλιά έκανα τον κόσμο να τον ακούνε 2-3 τετράγωνα παρακάτω... Eιναι μεγαλο τετραγωνο μην ανυσηχεις μοιαζεις λιγο με τον τυπο στο αβαταρ σου.... Τον mr. jizzed in my pants;
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Και δυο ψωνισμενες δικες μου, τραβηγμενες σε στιγμες απολυτης βαρεμαρας στην δουλεια. Αυτη με το ασπρο ειναι παλιοτερη. ΕΝΤΙΤ: Σορυ τις εβγαλα τις φωτο προσωρινα, θα τις ανεβασω παλι καποια στιγμη. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2009 από stormrain
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Τον mr. jizzed in my pants; έχετε ΟΛΟΪΔΙΟΥΣ αστραγάλους stormrain, η δεύτερη μοιάζει να είναι στη δουλειά. Η πρώτη σε ραντεβού που βγήκες μετά από χαμένο στοίχημα
little loulou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Και δυο ψωνισμενες δικες μου, τραβηγμενες σε στιγμες απολυτης βαρεμαρας στην δουλεια. Αυτη με το ασπρο ειναι παλιοτερη. stormrain, η δεύτερη μοιάζει να είναι στη δουλειά. Η πρώτη σε ραντεβού που βγήκες μετά από χαμένο στοίχημα μαντεψε... fail!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 έχετε ΟΛΟΪΔΙΟΥΣ αστραγάλους stormrain, η δεύτερη μοιάζει να είναι στη δουλειά. Η πρώτη σε ραντεβού που βγήκες μετά από χαμένο στοίχημα Μπα, στην πρωτη το ψηνω να κατεβω στις εκλογες. Λολ. Κ οι δυο απο δουλεια ειναι.
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε το πρόσεξα και στο πρώτο σου ποστ - απλά είπα με τί ΜΟΙΑΖΕΙ ..όπως επίσης μοιάζει -για την πρώτη λέμε πάντα- του Αρναούτογλου ...νόου οφένς
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ναα με και εγω πιο προσφατα...αν και απο τις χειροτερες photos μου ever αλλα δε βαριεσε? (εχω κ τωρινες, σημερινες αλλα ειναι καπως "ακαταληλες" για το forum:p). Λπν λπν...(μην ακουσω σχολιο για το μαλι ναι ξερω ειχε μακρινει πολυ...ουτε και εμενα μου αρεσαν)
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί είναι ρε ακατάλληλες; Φοράς ΜΟΝΟ περικνημίδες και μανσέτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις