punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ok, μιας και το ζήτησες πάρε μία από Χανιά. Είναι και από τις λίγες φωτό που βγαίνω χαμογελαστός, για αυτό μου αρέσει. Αγνοείστε το τσιγάρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaliaX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Πόσο να με θαμπώσεις ακόμα? Δεν πάει άλλο. Λυσσάξατε οι υπόλοιποι. Μην δείτε άνθρωπο να έχει πέραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kattistt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αφήστε τον λούσι και ποστάρετε καμιά φωτογραφία με μπικίνι. πολλα θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 @Πάνκη: Ωραίο χρώμα ρε. @Ντάλια: Με κάνεις και φακοκκινίζω. @Καττίστ: Από εσένα θέλω σε σάουνα, να δένει με την Σκανδιναβική ατμόσφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 punky, στο ελαφονησι εισαι εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ανάθεμα κι αν θυμάμαι πως λεγόταν. Ξεχνάω ονόματα, φάτσες και μέρη, αμέσως. Νομίζω πως ναι. Κάτι μου λέει αυτό το όνομα. Luci, ξέρω πόσο έλκεσαι ιδεολογικά από τα μελαμψά δέρματα ρε. Για αυτό και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να σε ευχαριστήσω για τυχόν κομπλιμέντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αφήστε τον λούσι και ποστάρετε καμιά φωτογραφία με μπικίνι. θελετε και μπικινι.αντε βρειτε καμια κοπελα εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Αν την βρουμε θα της πουμε να γινει μελος εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ε και η δικιά σου μέσα είναι. Πολύ άβολο πράγμα πάντως, έλεγχος και γκρίνια.Καλύτερα στην άγνοια. ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΚ, ΤΟ 'ΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΠΑΛΙ. Your wish is my command... Παλιά, παλιά, πολύ παλιά (καλά πριν 3 χρόνια). Έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω τώρα και μαλλί με τη μηχανούλα κουρεμένο αλλά δεν τρέχει τίποτα, θα μας φωτίσει κάποτε να πάμε στο γυμναστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ευτυχισμένες στιγμές στον Ψηλορείτη. Δροσερό καλοκαιρινό απόγευμα και επικίνδυνα υψηλά ποσοστά αλκοόλης στο αίμα. Μη ρωτήσει κανείς τι είχα πιεί, στον Ψηλορείτη βρισκόμουν! Όπως βλέπεις Lucifer, δεν είσαι ο πιο άσχημος στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Κουρεμένος (σχετικά μιας και μισώ τα συμβατικά μαλλιά) και ξυρισμένος (περσινός χειμώνας) Πόζα με χαμόγελο μιας και με τραβάει γκόμενα \0/ http://img236.imageshack.us/my.php?image=pan29br.jpg Μακρυμάλλης (όπως τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου) και αξύριστος (φετινός χειμώνας). Πόζα ξενέρωτου (με τράβηξα μόνος μου για να τσεκάρω το νέο μου κινητό) μιας και ΔΕΝ έχω γκόμενα /0\ http://img238.imageshack.us/my.php?image=inmycarhj4.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ((Το παρόν διορθώθηκε λόγω αφαίρεσης, από τους moderators, του post που το παρόν αρχικά σχολιάζε. Ευχαριστώ. Keep on rocking...)) delete this please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ((Το παρόν διορθώθηκε λόγω αφαίρεσης, από τους moderators, του post που το παρόν αρχικά σχολιάζε. Ευχαριστώ. Keep on rocking...)) delete this please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedoors Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Here you go.. http://img149.imageshack.us/img149/6615/p6170050yc8.jpg http://xs110.xs.to/xs110/06506/egooo.JPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις