Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λουλού η φωτό σου με το μυξομάντηλο είναι αποκρουστική, αηδιαστική, αντιαισθητική και αντισεξουαλική. Δεν μπορώ να πω όμως, είσαι ωραίο κοριτσάκι, βάλε καμία άλλη. =ρ

...και επιτέλους κάποιος συντονιστής να αφαιρέσει το ban της pj20.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να πω όμως, είσαι ωραίο κοριτσάκι

Ασε ρε, στάνταρ έχει κάτι δόντια χάλια, γι αυτό κρύβεται πίσω απ' το "και καλά χαριτωμένη παρέμβαση" χαρτομάντιλο.

Δημοσ.
Λουλού η φωτό σου με το μυξομάντηλο είναι αποκρουστική, αηδιαστική, αντιαισθητική και αντισεξουαλική. Δεν μπορώ να πω όμως, είσαι ωραίο κοριτσάκι, βάλε καμία άλλη. =ρ

...και επιτέλους κάποιος συντονιστής να αφαιρέσει το ban της pj20.

δεν εχεις αισθηση του χιουμορ ρα!:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαφανιζομαιαιιιιιιιιιιιιι.....................

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:07 ----------

Ασε ρε, στάνταρ έχει κάτι δόντια χάλια, γι αυτό κρύβεται πίσω απ' το "και καλά χαριτωμένη παρέμβαση" χαρτομάντιλο.

α!να`τος!ειπε "και καλαχαριτωμενη!!

αρα εσυ Höfdingadrapa

εισαι ο ελαττωματικος της υποθεσης!χα!:P

Επεξ/σία από little loulou
Δημοσ.
Γιατί είμαι κι εγώ στη φωτό;

Ρε παλικαρι δεν ποσταρεις και εσυ καμια photo γιατι αναθεμα με σε εχω συνδυασει τρελα με τον Forest Whitaker, απο το παλιο σου avatar.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν μου κολλαει η εικονα του Forest να τριγυρναει Εξαρχεια.

Δημοσ.
Γιατί είμαι κι εγώ στη φωτό;

διορθωσε το οσο ειναι νωρις!:P

στον Höfdingadrapa πηγαινε το σχολιο...

το διορθωσα..ελπιζω τωρα να καταλαβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε παλικαρι δεν ποσταρεις και εσυ καμια photo γιατι αναθεμα με σε εχω συνδυασει τρελα με τον Forest Whitaker, απο το παλιο σου avatar.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν μου κολλαει η εικονα του Forest να τριγυρναει Εξαρχεια.

Είχα ποστάρει φωτό κανα 2 φορές παλιότερα αλλά χαίρομαι πού όπως φαίνεται πέρασαν στο ντούκου.

Ναι παλεύω να μοιάσω στο γουιτάκερ, μεχρι στιγμής έχω κατορθώσει να αποκτήσω τα 2/3 της κοιλιάς του και επίσης μαύρισα πολύ το καλοκαίρι. ;ρ

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.

Μιας και στις προηγούμενες photos έφαγα κράξιμο του style

"συννεφιασμένη Κυριακή"

πάρτε και το "συννεφιασμένη Κυριακή part_2":devil:

dsc02297b.jpg

dsc02300y.jpg

dsc00897u.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...