insomniaK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μετά από τις δύο τελευταίες φωτογραφίες, θέλω να σας παραπέμψω στην πιο γνωστό προϊόν της Wilkinson sword... Ξυραφάκια! Καταπληκτική εφεύρεση. Δοκιμάστε την, άφοβα.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μετά από τις δύο τελευταίες φωτογραφίες, θέλω να σας παραπέμψω στην πιο γνωστό προϊόν της Wilkinson sword... Ξυραφάκια! Καταπληκτική εφεύρεση. Δοκιμάστε την, άφοβα. Καλά που έχω καιρό να ποστάρω φωτό...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μετά από τις δύο τελευταίες φωτογραφίες, θέλω να σας παραπέμψω στην πιο γνωστό προϊόν της Wilkinson sword... Ξυραφάκια! Καταπληκτική εφεύρεση. Δοκιμάστε την, άφοβα. ειμαστε ρεμαλια δεν γουσταρουμε ξυρισμενα μουτρακια ουγκ
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σημείωση, δουλεύοντας 14 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα σε μη εργάσιμες ώρες, τους τελευταίους 3 μήνες είμαι σαν τον στόπερ που πήρε ο γαύρος. Τώρα, καταλαβαίνω πόσο πολύ με αγαπά. Όχι ο στοπερ, κακόβουλοι!
ghostgr_a_n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μετά από τις δύο τελευταίες φωτογραφίες, θέλω να σας παραπέμψω στην πιο γνωστό προϊόν της Wilkinson sword... Ξυραφάκια! Καταπληκτική εφεύρεση. Δοκιμάστε την, άφοβα. Πολυ αστειο. Μου το λενε πολλοι. ειμαστε ρεμαλια δεν γουσταρουμε ξυρισμενα μουτρακια ουγκ Πες τα ρε!
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 why shave when yοu can just cοmmunist? νταξ φιλε εμεις δεν σε κοροιδευουμε :-D
eSATA Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 που'σαι μοντελο του Αρμανι??χαχχα ειρωνεία ηταν αυτό; :p:p
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 που'σαι μοντελο του Αρμανι??χαχχα φιλε οποιος πειραζει τον στατ θα εχει να κανει μαζι μας δεν ξερω αν εγινα κατανοητος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ---------- ειρωνεία ηταν αυτό; :p:p ναι και θα πλερωθει με αιμα
status Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι και θα πλερωθει με αιμα Δεχόμεθα και επιταγές, κ από εβδομάδα θα έχουμε κ μηχανάκι για πιστωτικές από τη γιούρομπανκ :Ρ
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δεχόμεθα και επιταγές, κ από εβδομάδα θα έχουμε κ μηχανάκι για πιστωτικές από τη γιούρομπανκ :Ρ νομιζα οτι κανεις απ'ευθειας αναληψεις Βρυκολακα ε Βρυκολακα:p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις