Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 μλκ έλιωσα...απλά godlike
Street-Fighter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ρε συ μοιάζουνε,αλήθεια χαχαχαχαχαχα :lol: :cry::lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ποιος είναι ο Μήτσος; Εμένα μου θυμίζει τον Τουμέρ Μετίν της Λάρισας, όπως τον βλέπω με τα γυαλιά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 το όνομα του χαρακτήρα που παίζει στην σειρά του Μπέζου στο Mega
insomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ποιος είναι ο Μήτσος; Εμένα μου θυμίζει τον Τουμέρ Μετίν της Λάρισας, όπως τον βλέπω με τα γυαλιά. Ignore the following: Η σαύρα του λάζαρου.
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 με ποιόν λες Με τον Μήτσο του Μπέζου; Με τον Μετίν της Λάρισας; Με τον Μήτσο του Λάζαρου; (παντώς γενικώς....με κάποιον μοιάζεις. Πχ . )
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πχ . ) btw,Zajdi, zajdi jasno sonce,ό,τι λυρικώτερο βγάλανε τα Σκόπια. Για το δημώδες άσμα μιλάω κι όχι για το "Σάκη" τους...
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 σωστός... Ορίστε και από τον παραλίγο biscoto... Mεγάλη φωνάρα ο τσόγλανος (και όχι μόνο...).....Κρίμα που αδικοχάθηκε στο άνθος του... μη τρομάξετε με τη Βίσση που θα δείτε
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σου ανεβάζω "studiάτο" mp3δι να γουστάρεις. Αν και θα τα ξέρεις φαντάζομαι,είναι απ' το δίσκο "Balkan Ethno Experience - Music To Relax The Soul",έχεις πρόσβαση "εκεί" που χρειάζεται,υποθέτω... Από τί πήγε;
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 fαtαl cαr crαsh... Благодарам mate μπα, μη φανατστείς, τα "λίγα" που ξέρω, από utube είναι...με..."κάποια" αφορμή... Θα τσεκάρω την μουσική υπόδειξή σου πάντως...
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κάτι τελευταίο και υπόσχομαι να μην σας το ξαναχαλάσω. Άμα κάποιος αναλύσει ενδελεχώς τις αρμονικές της φωνής του ,θα διαπιστώσε σε συνοπτικές διαδικασίες την πορεία της ζωής του. Είναι αλήθεια ότι το "χάρισμα" προϋποθέτει να "χαρίσεις" τη ψυχή σου σαν αντίτιμο,κάτι σαν το μικράκι δάχτυλο των λυράρηδων. Έχει να κάνει με το συμπαντικό πόνο,που link του μπορούν να δώσουν μόνο οι ταγμένοι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις