Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για πείτε, στη θέση μου όσους πόσταραν από την 280 και ύστερα, θα τους μπανάρατε έναν-έναν ή όχι;

πες μας απο ποιο ποστ καλύτερα γιατι εγω βλέπω 70 σελίδες μονο :-)

Δημοσ.
Για πείτε, στη θέση μου όσους πόσταραν από την 280 και ύστερα, θα τους μπανάρατε έναν-έναν ή όχι;

First: Infraction,

Second: ban,

Third: f...

Δημοσ.

Μόνο για το ψιλό-οφτόπικ σπάμ.. Αλλα αν εννοείς για τα σχόλια.. Νομίζω οτι κάποιες φωτογραφίες το ζητάνε αυτό. Όταν δηλαδή βγάζεις πρώτη φωτό τα μπούτια σου μαρία (και πολύ καλά κάνεις) τα φαντάζεσαι τα περαιτέρω σχετικά σχόλια. Άμεσα προσβλητικό δεν ήταν κανένα μιας και ήταν υποθετικά... So..

Δημοσ.

Κάντε όσα σχόλια θέλετε, αλλά 2 σελίδες τώρα αγνό σπαμ γίνεται.

Μη λέμε μαλακίες τώρα, μεταξύ μας είμαστε.

Ξεκολλάτε.

Δημοσ.

Kαι αν καποια εχει breast αλλα απο face @@τα?Ποιο ειναι προτιμοτερο?:P

Ακόμα καλύτερα, με πιάνει μια ανωμαλία.

Σορρυ για το σπαμ

;p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
να κάνεις κάτι γιατί άμα γυρίσει πολύ προς τα κάτω, μετά δε θα μπορεί να "φάει"

για το ράμφος λέω

υπαρχει ενα ειδικο υλικο ασβεστης πρεπει να ειναι ..σε σχημα καρδουλας για να ακονιζουν τα ραμφοι τοους:P

Επεξ/σία από eSATA
Δημοσ.
υπαρχει ενα ειδικο υλικο ασβεστης πρεπει να ειναι ..σε σχημα καρδουλας για να ακονιζουν τα ραμφοι τοους:P

Κόκκαλο σουπιάς...

Δημοσ.

Τι έχετε να πείτε; :P

Σήμερα το απόγευμα με εφτιαξα!(λίγο gimp χρησιμοποιησα -δεν έχω το ps σε αυτόν τον υπολογιστή) ώστε να φτιάξω το τσιγαράκι, τον καπνο, να φέρω το ποστερ των scorpions όπως το ήθελα, να φτιάξω τη ταμπέλα "no smoking area" και για άλλα διάφορα :X

post-99457-129063006653_thumb.jpg

Δημοσ.
Τι έχετε να πείτε; :P

Σήμερα το απόγευμα με εφτιαξα!(λίγο gimp χρησιμοποιησα -δεν έχω το ps σε αυτόν τον υπολογιστή) ώστε να φτιάξω το τσιγαράκι, τον καπνο, να φέρω το ποστερ των scorpions όπως το ήθελα, να φτιάξω τη ταμπέλα "no smoking area" και για άλλα διάφορα :X

Τα μελη του Insomnia με photo τους και οχι

Τα μελη του Insomnia με photoshop τους...:devil::devil::devil:

Δημοσ.

...gimp είπαμε...όχι Photoshop razzea1.jpg :

(λίγο gimp χρησιμοποιησα -δεν έχω το ps σε αυτόν τον υπολογιστή)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...