alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ρε αδερφέ... την μία χασκογελάς και αστειεύεσαι με το οτιδήποτε και την άλλη μου το παίζεις ηθικός και ευαίσθητος για την σκέψη των άλλων...
Lilith19 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 απαγορεύεται και οποιαδήποτε στιγμη αν κάποιος προσβληθεί μπορεί να σου κάνει μια ωραια μήνυση. Τής Πόπης Απλά ρωτάω για να δω πως σκέφτονται μερικοί μερικοί για το ιντερνετ. Yeap,yeap.Ειδικά όταν φτιάχνουν οχτώ χιλιάδες διαφορετικά άλμπουμ,με όλα τα άτομα που έχουν γνωρίσει στην ζωή τους
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ρε αδερφέ... την μία χασκογελάς και αστειεύεσαι με το οτιδήποτε και την άλλη μου το παίζεις ηθικός και ευαίσθητος για την σκέψη των άλλων... ¿¿¿ που κολλάει αυτό?
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 στο ότι δεν μπορεί κανείς αν σε πάρει σοβαρά και θέτεις προβληματισμό
elven Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 I am here to save AlexzZzZzZzZzZ zZzZzZ Εννοεί ότι τη μια είσαι έτσι και την άλλη γιουβέτσι,απο αχαχουχας γίνεσαι στρίτζος και μπερδεύει. Κοινώς σήμερα μη πλησιάσεις το πριόνι
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 στο ότι δεν μπορεί κανείς αν σε πάρει σοβαρά και θέτεις προβληματισμό πάλι δεν σε κατάλαβα Στείλε μου pm αν θες για να μην σπαμάρουμε άδικα
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 I am here to save AlexzZzZzZzZzZ zZzZzZ Εννοεί ότι τη μια είσαι έτσι και την άλλη γιουβέτσι,απο αχαχουχας γίνεσαι στρίτζος και μπερδεύει. Κοινώς σήμερα μη πλησιάσεις το πριόνι ορθός το θέτει το παιδί... ανα ετς...
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 είναι τόσο κακό που ρώτησα? Σοζ ρε μάγκες τότε.
@@sos@@ Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Bρήκα κάτι καλύτερο να κάνω ,αλλά δεν κατάφερα να την γυρίσω . για να γυμνάσετε και τον αυχένα σας
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ανάποδα είναι... θολή είναι... μισή είναι... μεγάλη επιτυχία
Achilles Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ανάποδα είναι... θολή είναι... μισή είναι... μεγάλη επιτυχία Ναι, θυμίζει λίγο τις δικές σου...
@@sos@@ Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ανάποδα είναι... θολή είναι... μισή είναι... μεγάλη επιτυχία Για πρώτη φορά ; ..και βιαστικά ;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις