Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Νέοι κανόνες για το ΜπλαΜπλα. 2) Η παράθεση πηγών/links προς υποστήριξη μιας θέσης κατά την εξέλιξη μιας συζήτησης, χωρίς τον αρμόδιο σχολιασμό που θα αποτελεί ένδειξη κατανόησης και θα επιτελεί χρέη περίληψης της πηγής αυτής καθ' αυτής, θα τιμωρείται. sorry έχεις δίκιο το έβαλα όμως σε spoil αν η αφορμή ήταν η εικόνα τοu GeorgeMan
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Tον Thresh ήθελα να δω επίσης άλλα είχε βάλει μια παιδική :*( δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ photo...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ photo... Δεν ξέρω αν ήταν δικιά σου ενα μωράκι ήταν σε μια ασπρόμαυρη φώτο και λες να με και εγω. Και μάλιστα πήρες μια απάντηση του στυλ ε ρε φλασιές που τρώνε μερικοί ώρες ώρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 μπα δεν νομίζω...μάλλον ήταν από τις κλασικές facepalm.jpg που postάρω η μόνη δικιά μου με facepalm είναι μια που έχει postάρει είτε ο washcloud είτε ο Vatos μετά από photoshop
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 η μόνη δικιά μου με facepalm είναι μια που έχει postάρει είτε ο washcloud είτε ο Vatos μετά από photoshop ...ποιός λες ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τι ακομα δε σβηστηκαν απο το image hosting εκεινες εκει οι φωτο μου? Πωωω πρεπει να ανεβασω asap μια για να καλυψω το κενο 3-4 ετων απ αυτες Πρωτο και καλυτερο τα μουσια πλεον Χαρη εχε το νου σου οταν θα σε δω, μη τραβηξω καμια φωτο και την ανεβασω Πλακα κανουμε ετσι? Παντως, Street, ψαξε κι αλλο εχω ανεβασει μια ακομα
little loulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τωρα?? ααα...ξερω οτι δεν πρεπει αλλα θα το πω.. εδω μ`αρεσεις..
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ααα...ξερω οτι δεν πρεπει αλλα θα το πω..εδω μ`αρεσεις.. άμα εισαι κοπέλα οκ άμα είσαι αγόρι :lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κοπελα ειναι ρε ελεηνε ανθρωπε
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Κοπελα ειναι ρε ελεηνε ανθρωπε ε δεν είδα πουθενά τα μπαλκόνια της πουθενά Η 2η φώτο σου που είναι?? ThReSh βάλε και εσυ να γουστάρουμε βρε μαν
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 @Street-Fighter Η φώτο είναι πριν πάρεις το πριόνι; βρρρρρρρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιιινγγγγγγγγκκκκκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ThReSh βάλε και εσυ να γουστάρουμε βρε μαν αυτό ακούστηκε άσχημα u know (τοίχο τοίχο people!)
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 @Street-FighterΗ φώτο είναι πριν πάρεις το πριόνι; βρρρρρρρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιιινγγγγγγγγκκκκκ XAXAXAXAXAXAAA είμαι σχιζοφρενείς που το κατάλαβες? ThReSh δεν εννοούσα κατι περίεργο απλα να ξέρουμε και σε ποιον μιλάμε
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Έχω οργανώσει σπίτι μου βραδιά προσευχής... Όσοι πιστοί προσέλθετε! Ποτέ δεν ξέρεις αν μαζευτεί όλο το forum μπορεί και να τους δούμε(Vatos,Thresh, κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις