washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πολύ τούμπανη ιδέα!!!και εγώ θέλω!!:-D:-D ...μάνατζερ ;
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Vatos/thresh/Ailuros όλους απέναντι μου! τους θέλω όλους! όλους!:lol::lol: @ PaokToTheBone κάτι θα κάνουμε ρε! ας βρεθούμε εμείς και όλα γίνονται!
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 να με και εγω xaxaxa αλλα οταν πίνω καμιά μπίρα γίνομαι αλλος άνθρωπος.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 να με και εγω xaxaxa αλλα οταν πίνω καμιά μπίρα γίνομαι αλλος άνθρωπος. Δε φαίνεσαι.
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Vatos/thresh/Ailuros όλους απέναντι μου! τους θέλω όλους! όλους!:lol::lol: @ PaokToTheBone κάτι θα κάνουμε ρε! ας βρεθούμε εμείς και όλα γίνονται! Eσεις που μενετε Α8ηνα δεν ειναι δυσκολο...Ορεξη να υπαρχει..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μπαχ κι αλλος Μάικλ (και η αλλη φαινεται) Παντως ΔΕ σε φανταζομαι μ ενα netbook αγκαλια εσενα... με τιποτα.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μπαχ κι αλλος Μάικλ (και η αλλη φαινεται) Παντως ΔΕ σε φανταζομαι μ ενα netbook αγκαλια εσενα... με τιποτα. maikl? ναι δεν κολλάει η τεχνολογία στο στυλ μου. Αυτές είναι παλιές βέβαια στα 19 μου :lol: τα ειχα βαμμένα μαύρα τα μαλλιά μου τότε
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 maikl? ναι δεν κολλάει η τεχνολογία στο στυλ μου. Αυτές είναι παλιές βέβαια στα 19 μου :lol: τα ειχα βαμμένα μαύρα τα μαλλιά μου τότε Ξανθια ριζα;
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ξανθια ριζα; ναι και ετσι ΦΙΛΑΝΔΙΑ style αν και πάντα ήθελα να τα βάψω άσπρα Και μια πιο πρόσφατη περσινή βασικά πριν 14 μηνάκια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ---------- νταχ έγγραψε!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Νταξ μας φλομωσες Ασε να βαλει και κανας αλλος...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Νταξ μας φλομωσες Ασε να βαλει και κανας αλλος... εσύ έχεις βάλει?? τις εχω πάρει με την σειρά και χαζεύω να ουμε Πόλη μέταλλο εχει το insomnia τελικά μπράβο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ναι μια... πριν 3-4 χρονια Δεν εχω και πολυ σχεση τωρα με αυτο το πραμα που απεικονιζεται εκει περα
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ναι μια... πριν 3-4 χρονια Δεν εχω και πολυ σχεση τωρα με αυτο το πραμα που απεικονιζεται εκει περα κάτσε να σε δω :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις