little loulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 washcloud εσυ εχεις ανεβασει δικια σου φοτο?Βασικα 8ελω να δω Vatos_locos ,Thresh και liopir... βρε..μην σκας!!!εγω ειμαι εδω!! πες ωρα και μερος και στους γνωριζω ολους απο κοντα!!:lol:
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας ή είναι η φαντασία μου;;;
little loulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας ή είναι η φαντασία μου;;; βρε μηπως εσενα σε εχουν παρει λιγο τα χρονακια κι εχεις αραχνιασει μεσα στο φορουμ?
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 βρε μηπως εσενα σε εχουν παρει λιγο τα χρονακια κι εχεις αραχνιασει μεσα στο φορουμ? και αυτό παίζει αλλά σιγά μην το πω...
little loulou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Tζιζας;;;; :lol::lol: και μετα την φωτογραφια και το σχολιο του κρις μου ηρθε αυτο..:lol: http://www.youtube.com/watch?v=krb2OdQksMc&feature=related
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 johnykim, δεν είναι αστειαφτά, είδες τί έπαθε η Θώδη
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 βρε..μην σκας!!!εγω ειμαι εδω!! πες ωρα και μερος και στους γνωριζω ολους απο κοντα!!:lol: Λογικα 8α μαι μακρια....Αλλα δν ειναι κακη ιδεα να διοργανω8ει κανενα Meeting...Να μαζευτουμε να μετρησουμε τα e-pennis μας και απο κοντα...Παρεα με μια καφεδαρα.... Τωρα μ ρ8ε,δηλαδη εσυ εισαι η manager τους?Ψινεσαι να αναλαβεις και μενα?
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πολύ τούμπανη ιδέα!!!και εγώ θέλω!!:-D:-D για τα δικαιωματα τις ιδεας μου 8ελω να μ δωσεις το νεο σου pc...Exω τρελα8ει με τα bench σου... Τερμα το οfftopic ομως...Βαλτε fotos ρε λαμογια να σας κανουμε voodoo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις