PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Παλιόπαιδα... Ε,μα αν τον γνωρισεις...8α τον δερνεις μεχρι να πονεσουν τα χερια σου...
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 washcloud εσυ εχεις ανεβασει δικια σου φοτο?Βασικα 8ελω να δω Vatos_locos ,Thresh και liopir...
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 όλους τους εύκολους διάλεξες... αυτοί που είπες μαζί με το γέτι και το τέρας του λοχ νες
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 όλους τους εύκολους διάλεξες... αυτοί που είπες μαζί με το γέτι και το τέρας του λοχ νες :lol::lol::lol: ρησπεκτ αδερφέ.... σου την ψιλο-είπε όμως έμμεσα το παόκι "για την παρουσία στο φόρουμ".....Το χάσαμε το ποστκάουντ πατριώτηηηηη
johnykim Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πάντως μερικά "διάσημα" ονόματα του φόρουμ θα έπρεπε να γίνουν στίκι με τα λινκσ των φωτο.. washcloud+alexzzz κι εσείς μέσα
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 :lol::lol::lol:ρησπεκτ αδερφέ.... σου την ψιλο-είπε όμως έμμεσα το παόκι "για την παρουσία στο φόρουμ".....Το χάσαμε το ποστκάουντ πατριώτηηηηη θενξ μπρο... όντως... δεύτερο άδειασμά από το παόκι μέσα σε 2 μέρες... Πάντως μερικά "διάσημα" ονόματα του φόρουμ θα έπρεπε να γίνουν στίκι με τα λινκσ των φωτο.. washcloud+alexzzz κι εσείς μέσα ε... μερικές ξόφαλτσες όλο και κάπου γυρνάνε
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ...τί στίκι....αγάλματα είναι να μας κάνουνε να μας τσιμεντώσουνε δλδ......
kounjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γεια χαρα νταν σε ολους και ολες!!! που ειναι η πριγκιπεσσα μου;;; η ilona μου;;;
MiltoZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ...τί στίκι....αγάλματα είναι να μας κάνουνε να μας τσιμεντώσουνε δλδ...... Νομίζω ότι και με λίγο τσιμεντάκι πάνω στο πληκτρολόγιο γίνεται δουλειά
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 μπα δεν παλευόμαστε εμείς.....Κινητά με μπράουζερ, άι-φόνια (τεχνολογικό φόρουμ για...τί λέμε)... ...Και στο μπουκάλι να μας βάλεις, θα ποστάρουμε...γι' αυτό σου λέω...τσιμέντο να γίνει......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γεια χαρα νταν σε ολους και ολες!!! που ειναι η πριγκιπεσσα μου;;; η ilona μου;;; Δε παιζεσαι :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις