elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 elven,υπάρχουν και τα σπόηλερς Δεν κατάλαβα.Τι σε ενόχλησε;
tritonas00 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν κατάλαβα.Τι σε ενόχλησε; Aστους να λενε..!!Το gui δεν ειναι το παν,μετραει και ο source code!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν κατάλαβα.Τι σε ενόχλησε; Ε ας πούμε αυτό: δεν μου τα σκάει και τόσο όμορφα.Παράλογο? =ρ
elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Νταξ,θα το βάλω σε spoiler. Αλλά κι εσύ έπρεπε να καταλάβεις,κρύβεται τέτοιο κορμί σε spoiler; Δεν απαντάει. Θα χεις την ίδια μοίρα με τον Aristeidi αν συνεχίσεις
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αν σου πω όχι, παίζει να τον αφήσεις απ'έξω.Οπότε ναι,αμέ =ρ
georgeascona Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ε ας πούμε αυτό: δεν μου τα σκάει και τόσο όμορφα.Παράλογο? =ρ Το πιο τολμηρό κουμπί χαχαχαχαχα
Vatos_locos Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 lol καιρό είχα να μπω εδώ καινούριες φάτσες βλέπω
little loulou Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 lol καιρό είχα να μπω εδώ καινούριες φάτσες βλέπω εεεμ..ειδες τι μπορει να κανει καποιος οταν καθεται μεσα το βραδυ και πινει στο σπιτι του μπυρες?
biscoto Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 επειδη εχετε να κανετε σοβαρο ποστ καμποσες σελιδες...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ειμαι στο χωριο και εχω διαβασει ολο το φορουμ απο την βαρεμαρα λεω να ποσταρω και γω τα μουτρα μου....Εχω μονο αυτην την φοτο που την κατεβασα απο το facebook...Επρεπε να εχω αυτην που μιλαω με τον Pablo Garcia... Eδω ειμαι και αχτενιστος...χαχαχα
sno0py Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ειμαι στο χωριο και εχω διαβασει ολο το φορουμ απο την βαρεμαρα λεω να ποσταρω και γω τα μουτρα μου....Εχω μονο αυτην την φοτο που την κατεβασα απο το facebook...Επρεπε να εχω αυτην που μιλαω με τον Pablo Garcia... Eδω ειμαι και αχτενιστος...χαχαχα Ben Affleck πολυ μανουριασμενος ο απο πισω σου
sno0py Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Eμένα μου θυμίζει λίγο τον Adam Sandler. Yδρυβικο μοντελο των δυο ειναι αν και τον αδικεις με τον δευτερο
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 xaxaxaxa! Υβριδικο ε? Και γω και ο πισω μου(κολλητος ειναι...) βριζουμε το παιδι της καρπαζιας απο το σχολειο γιατι μολις ειχε ξεστομισει μια τεραστια μ#$#@#ια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις