freedubus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Aργολίδα στο χωριό Κεφαλάρι. Οκ θενξ. Καμία σχέση.
Teaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Sunday Drive με το κολλητό..ο δρόμος μας έβγαλε σε ένα γραφικό χωριουδάκι και μετά στην εκκλησία για ποζεριές..το είχα αποθημένο το μικρόφωνο. =ρ Τυχερός είσαι που δεν σου πετάχτηκε κανένας παπάς φάντασμα από πίσω. Δεν είναι και μικρό πράγμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το ξέρω το μαγαζί... ένας μουσάτος τραγουδάει εκεί... Καλά ρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε αυτή την ατάκα; Με αναγκάζετε να λέω καλά λόγια για τον alexzzz ρε σεις, αμάν... ουφ... τέλος πάντων... Πολύ καλό! Έγραψες!
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Καλά ρε παιδιά, κανένας δε σχολίασε αυτή την ατάκα; Με αναγκάζετε να λέω καλά λόγια για τον alexzzz ρε σεις, αμάν... ουφ... τέλος πάντων... Πολύ καλό! Έγραψες! σχολιάστηκε... αλλά έπεσε σκούπα.
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 σχολιάστηκε... αλλά έπεσε σκούπα. ετς... Δουλειά δεν είχ' ο διάολος.....
pournaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Συνηθως δε βγαζω φωτογραφιες, εχω ελαχιστες, μονο κατι παραξενες εχω απο κεραιες (ειναι σε μεγαλυτερη υποληψη απο μενα), βουνα (παλι με κεραιες) κλπ. Οποτε παρτε και την αναλογη... [/url]
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Να και η αφεντομουτσουναρα μου! Στο περιπου δηλαδη...
Achilles Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κουμπάρε, έχεις φωτογένεια...δεν μπορώ να πω. Βάλε μια κανονική να ξέρω πως είναι το κουμπαράκι μου.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κουμπάρε, έχεις φωτογένεια...δεν μπορώ να πω. Βάλε μια κανονική να ξέρω πως είναι το κουμπαράκι μου. Ασε καλυτερα ,γιατι μας ψαχνουν οι Ελοχιμ και οι Νεφελιμ, το τελος του κοσμου ερχεται και αλλα πολλα. Οτι καταλαβες, καταλαβα...
Achilles Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ασε καλυτερα ,γιατι μας ψαχνουν οι Ελοχιμ και οι Νεφελιμ, το τελος του κοσμου ερχεται και αλλα πολλα. Οτι καταλαβες, καταλαβα... Έχω μια απορία...ποιος και γιατί σε τράβηξε φωτογραφία από πίσω;
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ασε καλυτερα ,γιατι μας ψαχνουν οι Ελοχιμ και οι Νεφελιμ, το τελος του κοσμου ερχεται και αλλα πολλα. Οτι καταλαβες, καταλαβα... βάλε ρε, υπόσχομαι να μην την φωτοσοπάρω ...πολύ Έχω μια απορία...ποιος και γιατί σε τράβηξε φωτογραφία από πίσω; εεε....κάποιος "πίσω-γλέντης" ; ;
slygeo87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Φαίνεται στο τρένο το πρόσωπο. /εντιτ: Ηλεκτρικός, μετρό, γουατεβερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις