Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι βρε, απ την κανονικη ειναι, σκεψου το: παιρνεις αυτη που παρεθεσες, κ κολλα την στο τοιχο, το κεφαλι του Anakin κοιταει την σωληνα του καλοριφερ.. τι βγαινει?? οτι δεν κερδιζεις τπτ.. :P

Δημοσ.

εχεις δικιο.. οσον αφορα οτι το παρατραβηξαμε! :devil:

κατα τα αλλα,για να σου λυσω την απορια,δεν εχω επεξεργαστει την εικονα απ την iSight, προφανως επειδη αυτη η αφισα που εχω εχει 2 "μεριες" απλα ετυχε να μπει στην "σωστη"..

ΥΓ Clopy/Paste θα λεγα καλυτερα!:-D

Δημοσ.

εγω δεν ειμαι εδω.... χα.. ειναι παλια... την ειχα βγαζει κατα τυχη και μου αρεσε... (7 μηνων περιπου...ποσο να αλαξα :P) ναι εχει φαει photoshop βαριεμαι να βρω την κανονικη...αν τη βρω την ανεβαζω ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κ που να δεις πως ειναι να μεγαλωνεις κ να βλεπεις φωτογραφιες στην εφηβικη ηλικια (14-18) κ στην μετεπειτα ενηλικη ζωη (22-οσο παει) .. εννοω οτι αμα σου φαινεται σε 7 μηνες ετσι.. αστα!

Επεξ/σία από darklordvader77
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

>And this is me 

Υ.Γ.Έχω πειράξει τη φωτογραφία επειδή κάποια σημεία έβγαιναν ΠΟΛΥ φωτεινά...Για αυτό σε μερικά είμαι κάπως παραμορφωμένος...(Π.χ. στο ένα μάτι,σε ένα σημείο στο κούτελο...Ειδικά στη μύτη!...Και σε πολλά άλλα :-))

Υ.Γ2.Από πίσω μου αυτό το μεγάλο μαύρο πράγμα είναι το κουτί του υπολογιστή :o

post-99457-129062990544_thumb.jpg

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.
χαχα... εγω εχω μερικες πιθανοτητες να τον αναγνωρισω αφου εχω δει και κανονικη... :P

Αν μιλάς για μένα...Δεν έχω βάλει ποτέ μη πειραγμένη φωτογραφία :-)

Όλες θα έχουν υποστεί κάτι!Γενικότερα...Στο ινσομνια είναι η πρώτη φορά που βάζω :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...