stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) θα τη βγάλω τη φωτο Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από stavi
poscaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 γμτ,για λιγο ελειψα κι εχασα τν φωτο...
o_magazatoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 έχεις δίκιο... έχω ξενερώσει τώρα... δεν προκειται ποτέ κανείς άντρας να με πάρει στα σοβαρά αν συνεχίσω να κάνω τέτοιες μαλακίες κι ας είμαι το καλυτερο παιδι..:cry: θα την βγάλω τη φωτο Όχι ρε καρντάση,παρεξήγησες,ναουμ.Βάλε κανα μισοξεβρακωτούλι αν θες,άνευ 'σαγγελέα όμως,μην τρέχουμε,ξέρεις εσύ. Α,ψωνιστήρι γιοκ.
MiltoZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 είμαι κορίτσι για σπίτι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧ (με πεζούς χαρακτήρες)
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 είστε και σείς όμως ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!! Βάλε καμια φωτογραφία... αααα τι ωραία φωτο... αλλά λίγο τσίπα δεν έχεις πάνω σου???? παρολαυτά έχετε πολυ γέλιο :lol::lol: παιδιά όμως τι μπορεί να γίνει τώρα που έχω χαλαστεί και με κάνατε να ντρέπομαι και θέλω να φύγει ότι έχω πεί και ότι φωτό έχω βάλει? που μπορώ να αιτηθώ το αίτημά μου???
Exoskeletor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 και εγω τα χανω ολα τα καλα.. καποιος πρεπει να κραταει αρχειο απο δω και περα
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πάντως νομίζω πως πρόκειται για παρεξήγηση.. όταν την έβαλα τη φωτό δεν πίστευα ότι θα δημιουργησει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση ούτε και τώρα το πιστευω... αφού ρε παιδιά τι να λέμε τώρα... τα βλέπετε καθημερινά στην τηλεόραση, στα περιοδικά, μπροστά σας στα μπάρ... μια φωτογραφία θα σας συγκινούσε τώρα.. Πλάκα κάνατε και ΄γώ σαν πλάκα τα πήρα όσα λεγατε και εξακολουθώ να το κάνω γιαυτο και δεν προσβάλομαι, απο τη στιγμη μάλιστα που τα σχόλια είναι επιτυχημένα..
pappous_soulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ προσωπικά πάντως προσβλήθηκα.
o_magazatoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κατωχηρώθηκε Υφυπουργός Kamasutra. Μπα,Γαματσούχτρα το κόβω.
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ προσωπικά πάντως προσβλήθηκα. Και σύ ε; Και γω μια προσβολή την ένιωσα... Όσο για το κατέβασμα των φωτό.. Μην ανησυχείς.. θα μείνουν για πάντα στη μνήμη του δαιμόνιου photoshop μας So..
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δε βαριέσαι.. εκει που έχεις 1000 πάρε άλλη μια να έχεις 1001
washcloud Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ...καλά, προσωπικά συνήθως γκρινιάζω όταν γκρινιάζουν για σπάμμινγκ, ζητάν σβυσίματα, κλειδώματα, φάλαγγες, σταυρώματα,,,αλλά όντως το &!@$&^ το thread ρε... Όχι ότι δε θα επιληφθεί κάποια στιγμή ο υπεύθυνος, αλλά δεν πάμε πακέτο στο οφτόπικ, να μας μείνει και η γλύκα ; (τα μηνύματα...) btw, posca, man : fixed Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2009 από washcloud
black_widow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 πάντως νομίζω πως πρόκειται για παρεξήγηση.. όταν την έβαλα τη φωτό δεν πίστευα ότι θα δημιουργησει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση ούτε και τώρα το πιστευω... αφού ρε παιδιά τι να λέμε τώρα... τα βλέπετε καθημερινά στην τηλεόραση, στα περιοδικά, μπροστά σας στα μπάρ... μια φωτογραφία θα σας συγκινούσε τώρα.. Πλάκα κάνατε και ΄γώ σαν πλάκα τα πήρα όσα λεγατε και εξακολουθώ να το κάνω γιαυτο και δεν προσβάλομαι, απο τη στιγμη μάλιστα που τα σχόλια είναι επιτυχημένα.. Kαλά τώρα , έβαλες ολόσωμη φωτό στο insomnia και δε περίμενες να προκαλέσει αίσθηση Αλήθεια τι τρως ρε κοπέλα μου και είσαι έτσι ( έχω παχύνει σε σχέση με τα 17 μου).Μη μου πεις καλός μεταβολισμός, δε θα το αντέξω
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 black_widow.. απλά υπερβάλλουν. Για το χαβαλε γινεται όλη η ιστορία... Δεν τους έχω για τόσο ληγούρηδες τους άντρες. Αλήθεια το σκηνικο με την πετρούλα σας αρέσει? πρέπει να έχει παίξει και τοπικ σχετικό με αυτό το θέμα αλλά δεν το είχα διαβάσει.. black widow.. γυμναστήριο και όχι καθιστική ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις