Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ρε τι εγινε, κοιμηθηκατε? keeeeep it on λεμεε! Παρακολουθει και κοσμος το προγραμμα!
darklordvader77 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Άντε, με πείσατε κωλοπαιδα θα βαλω κ γω:
poscaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα σε ολους.....της Ελλαδος.Επισης δεν εχω προβλημα με την σιλικονη.μπορεις να μου στειλεις φωτο απο αλλη οπτικη γωνια και να φαινονται καλυτερα
o_magazatoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά,η φωτογραφία απ' το μέλος stavi,αφορά ανήλικο,οπότε καλά θα ήταν να κατέβει... Σιγά μην ήταν από γκομενούλα που ποζάρησε σε δημόσιο forum,προσέξτε τη λίγο καλύτερα.
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Χμ... για διάφορους λόγους νομίζω οτι κάνεις λάθος στο "ανήλικο" Το fake είναι αδιάφορο.. αλλα το "ανήλικο" που λές είναι ψιλοάκυρο με μια δεύτερη ματιά...
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) αφήστε το καλυτερα. Την εβγαλα παιδια την φωτο γιατι δείνω εντελώς διαφορετική εντυπωση απο αυτο που είμαι Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από stavi
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδιά,η φωτογραφία απ' το μέλος stavi,αφορά ανήλικο,οπότε καλά θα ήταν να κατέβει... Σιγά μην ήταν από γκομενούλα που ποζάρησε σε δημόσιο forum,προσέξτε τη λίγο καλύτερα. ειδού το ερώτημα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από stavi
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αν σου την πουνε και αλλο θα συνεχιζεις να τσιμπας βαζοντας φωτο? το σορτσακι (αν και στο σωστο χρωμα) χαλαει λιγο το στυλακι
o_magazatoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 κι όμως φίλε μου... δυστυχώς είμαι μια γκομενούλα που ποζάρει σε δημόσια φόρουμ.. γαμώ την κατάντια μου γαμώ!!!! και δεν είμαι καν γκομενούλα πλέον, είμαι γυναίκα με επίπεδο.... τι επίπεδο νομίζω πως έχω πιάσει πάτο τώρα μου ήρθε μια ατάκα που τη λένε συνήθως οι πορνοστάρ "δεν είμαι εγώ ανώμαλη που τα κάνω, αυτοί που με βλέπουν είναι" λοιπόν, λέω να τις βγάλω όλες τις φωτογραφίες γιατί.. είμαι κορίτσι για σπίτι Koίτα,δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ μέσα,θα την έχεις ανθιστεί απ' το '06 υποθέτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις