Socratis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Πωπω, τι δημόσιες καψούρες είναι αυτές??!! Aigeas τούμπανο το μηχανάκι σου! Μήπως να ανοίξουμε ένα τόπικ οι μηχανόβιοι του ινσόμνια με τα 2κυκλα μας μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Θέλω όσο τίποτα να ισιώσω το κάδρο. Τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Θέλω όσο τίποτα να ισιώσω το κάδρο.Τώρα. Ισιο είναι ρε φίλε. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί πλάγια και σου φένεται στραβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Όχι, όχι, δες το σε σχέση με την κολώνα. Πω, με βλέπω να ανοίγω φότοσοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Θέλω όσο τίποτα να ισιώσω το κάδρο.Τώρα. Luci, πρόσεξέ το. Είναι δείγμα passive-aggresive προσωπικότητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μπα, είναι ποταπό το P-A μοτίβο. Πολύ low profile και άνευ όρχεων, απέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μαλάκα, να δεις που παίζει να είναι η κολώνα στραβή τελικά. Άμα το πάμε δημοκρατικά. Αφού κάδρο, πιάτο και κλειδί είναι όλα ευθυγραμισμένα. Και στραβά σε σχέση με αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε και ένα ζευγαράκι να φιλιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει μωρέ. Έχουμε πήξει στα amateur και το μάτι τα πηδάει πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε και ένα ζευγαράκι να φιλιέται. Σκαλωμένε για να σε τεντώσω και αλλο τώρα, ακου: Στο τοίχο έχει πρόκα για το κάδρο, το κάδρο πίσω του έχει σίρμα από την μια ακρη στην άλλη για να πιαστεί από τη πρόκα. Και επειδή το σίρμα είναι μεγάλο και το καδρο βαρύ, γέρνει ( το κάδρο ) προς τα εμπρός!!! Με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί την ψευδέσθηση ότι είναι στραβό!!!!! Πάω στοίχημα εάν μας βγάλει αλλη μια φωτογραφία η κοτουλίνα από επμρός, θα φένεται ίσιο!! Ντάξει είμαι θεός!! Περάστε όλοι έξω!! Εγραψα πάλι. ΥΓ: Η φωτογραφία είναι στο σαλόνι της,περνάει τόσος κόσμος, δεν γίνεται να κυκλοφορεί ένα κάδρο στραβό και να μην το έχει φτιάξει κανείς! Luci κάνε με moderator τώρα παρακαλώ!!! Μαλάκα, να δεις που παίζει να είναι η κολώνα στραβή τελικά.Άμα το πάμε δημοκρατικά. Αφού κάδρο, πιάτο και κλειδί είναι όλα ευθυγραμισμένα. Και στραβά σε σχέση με αυτή. Το πιάτο παίζει και να είναι στραβό, αλλα άσε με καλύτερα γιατί θα χώσω μπουνιά στην οθόνη και δεν είμαι να μπαίνω σε εξοδα τώρα.:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει, έχετε ξεφύγει εντελώς!!! Ας βάλω και άλλη μία από το δικό μου ένδοξο παρελθόν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Θέλω όσο τίποτα να ισιώσω το κάδρο.Τώρα. το πιατακι θελεις ; και αυτο στραβο ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Σταματήστε. Τώρα σταμάτησα να τακτοποιώ την βιβλιοθήκη. Μην παίζετε με τον ψυχαναγκασμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 H εικονα δεξια ειναι ισια ομως. Οπως επισης φαινεται απο τον καναπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poul1na Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 η φωτο τραβηχτηκε αυτοματα απο την μηχανη τοποθετημενη πανω στο τζακι.... λογικο να βγει περιεργη. Καλη σας μερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις