Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:rolleyes: Παντως εχει γεμισει γυναικες το φορουμ τι γινεται;;; :whistle::whistle:

Είδες??Ασχολούμαστε πλέον με την τεχνολογία ενεργά..:lol:

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 11 : 59 : 50-----

Εμένα δεν μ'άρεσε !

Δεν πειράζει καλέ...Δεν την έβαλα για να κάνω γκάλοπ...B)

Δημοσ.

nomikaria, αν εισαι γκομενακι της νομικης λυπαμαι, αλλα ειμαι τεχνοκρατης και δεν ταιριαζουμε. παιρνω πισω την προσκληση:P

καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Δημοσ.
nomikaria, αν εισαι γκομενακι της νομικης λυπαμαι, αλλα ειμαι τεχνοκρατης και δεν ταιριαζουμε. παιρνω πισω την προσκληση:P

καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Μην το παίρνεις στραβά....εσύ ίσιος είσαι, αυτός είναι στραβός..:Ρ

Δημοσ.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Την ράτσα μου πάνω από όλα...

Μην το παίρνεις στραβά....εσύ ίσιος είσαι, αυτός είναι στραβός..:Ρ

μεγάλη αλήθεια

Δημοσ.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Ε,φαίνεται κι απ'το nickname από πού είμαι...:P

Καλά κάνεις και την παίρνεις πίσω,απ'ότι βλέπω έχεις αίσθημα,κι εγώ ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνω,χαχα...Είμαι κι εγώ δεσμευμένη και ξέρω!:lol:

Δημοσ.
Ε,φαίνεται κι απ'το nickname από πού είμαι...:P

Καλά κάνεις και την παίρνεις πίσω,απ'ότι βλέπω έχεις αίσθημα,κι εγώ ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνω,χαχα...Είμαι κι εγώ δεσμευμένη και ξέρω!:lol:

Στους 2 τρίτος δεν χωρεί εκτός κ αν είν' παρτούζα ή ανταλλαγή ζευγαριών.. :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...