alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 πρέπει να μιλήσω στην πόντια για να κρυφτεί για λίγο ο poscaman
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Poscman θα τα πω όλα στην evabb....
Nomikaria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Παντως εχει γεμισει γυναικες το φορουμ τι γινεται;;; :whistle: Είδες??Ασχολούμαστε πλέον με την τεχνολογία ενεργά.. -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 11 : 59 : 50----- Εμένα δεν μ'άρεσε ! Δεν πειράζει καλέ...Δεν την έβαλα για να κάνω γκάλοπ...
poscaman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 nomikaria, αν εισαι γκομενακι της νομικης λυπαμαι, αλλα ειμαι τεχνοκρατης και δεν ταιριαζουμε. παιρνω πισω την προσκληση καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα. ΡΕ ΟΥΣΤ
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 nomikaria, αν εισαι γκομενακι της νομικης λυπαμαι, αλλα ειμαι τεχνοκρατης και δεν ταιριαζουμε. παιρνω πισω την προσκληση καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα. ΡΕ ΟΥΣΤ Μην το παίρνεις στραβά....εσύ ίσιος είσαι, αυτός είναι στραβός..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα. ΡΕ ΟΥΣΤ Την ράτσα μου πάνω από όλα... Μην το παίρνεις στραβά....εσύ ίσιος είσαι, αυτός είναι στραβός..:Ρ μεγάλη αλήθεια
Nomikaria Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 nomikaria, αν εισαι γκομενακι της νομικης λυπαμαι, αλλα ειμαι τεχνοκρατης και δεν ταιριαζουμε. παιρνω πισω την προσκληση καταραμενε ποντιε, αμεσως να με καρφωσεις στο αισθημα. να μην λοξοκυταξουμε λιγο, να σου ο υπερασπιστης της {ποντιακης} γυναικειας τιμης να μας δωσει στεγνα. ΡΕ ΟΥΣΤ Ε,φαίνεται κι απ'το nickname από πού είμαι... Καλά κάνεις και την παίρνεις πίσω,απ'ότι βλέπω έχεις αίσθημα,κι εγώ ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνω,χαχα...Είμαι κι εγώ δεσμευμένη και ξέρω!
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ε,φαίνεται κι απ'το nickname από πού είμαι... Καλά κάνεις και την παίρνεις πίσω,απ'ότι βλέπω έχεις αίσθημα,κι εγώ ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνω,χαχα...Είμαι κι εγώ δεσμευμένη και ξέρω! Στους 2 τρίτος δεν χωρεί εκτός κ αν είν' παρτούζα ή ανταλλαγή ζευγαριών.. :Ρ
Exoskeletor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω δεν την προλαβα, θα μου την στειλεις με mail?
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 γιατί βρε, εκεί είναι, δεν πήγε πουθενά...
we_will_rise Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) which means ?.. :mad: beware of the big pig Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2009 από we_will_rise
Προτεινόμενες αναρτήσεις