alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πότε μιλησα εγω μαζι σου τεκνο μου και δεν ενθυμουμαι... Υψωσε το λαβαρο της επαναστασης, σε ονομαζω αρχηγο μας και καθοδηγητη μας... :lol: να και ο κληρικός της Επανάστασης... ο παπα νυχτόλυκος... (σε ξέχασα προχτες... να σου έστελνα κάνα πιεμ )
telegamesvg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Με την έλευση της νέας μου dslr Olympus E420, βρήκα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την καρικατούρα που μου έκανε ένας πλανόδιος πριν 3 χρόνια στην Σαντορίνη. Το σχέδιο τους είναι στάνταρ... το είδα και αλλού. Επίσης από ότι μου λένε πολλοί γνωστοί δεν μου μοιάζει και πολύ. ΜΑCΒΟΟΚ ειναι το laptopaki ?:-D
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ΜΑCΒΟΟΚ ειναι το laptopaki ?:-D ... .....
black_widow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Απ'οτι φαινεται η (κατα τ'αλλα αθωα) black_widow εχει βαθιες διασυνδεσεις.Την επομενη φορα να γινεται πιο εκτενης ερευνα στο ιστορικο μελων πριν διεισδύσουν στα αδυτα της οργανωσης παρακαλω. :lol:
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ποιος θα κάνει την αυτονόητη φωτοσοπιά* τώρα; (*σχήμα λόγου, όχι απαραίτητα με photoshop) Ποντάρω 10 ευρώ στον washcloud. θα αναλαβει ο Wash δεν φοβαμαι ..χαλαρώστε, έχετε καλομάθει
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 να και ο κληρικός της Επανάστασης... ο παπα νυχτόλυκος... (σε ξέχασα προχτες... να σου έστελνα κάνα πιεμ ) Ασε τα πμ ρεεεεε :X:X
teo64x Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ..χαλαρώστε, έχετε καλομάθει Εγώ σε άλλη εικόνα περίμενα τη φωτοσοπιά. Με απογοητεύεις.
washcloud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ...ξέρω... Τυχαία λες να είπα έχετε καλομάθει ; Τεσπα, here u are...
Προτεινόμενες αναρτήσεις