Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To χαριτωμένο αβαταρ κάνει αντίθεση με το dark όνομα αλλά υπερισχύει και δίνει μια ευχαριστη αύρα στον συνομιλητη της όταν της μιλαει. Η φωτογραφία μπήκε για καλλιτεχνικούς λόγους και για να δώσει μια νότα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπο της.

Δημοσ.
To χαριτωμένο αβαταρ κάνει αντίθεση με το dark όνομα αλλά υπερισχύει και δίνει μια ευχαριστη αύρα στον συνομιλητη της όταν της μιλαει. Η φωτογραφία μπήκε για καλλιτεχνικούς λόγους και για να δώσει μια νότα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπο της.

μαιστα, τι σε διδάσκει αυτή η φυλακή

Δημοσ.

Φαίνεται ψαγμένη κοπέλα (όχι τόσο όσο ο lucifer, λογικό μιας και μιλάμε και για θηλυκό), και καλά δεν ακολουθεί το χαζοχαρούμενο τρεντηλίκι της ηλικίας της. Δλδ δύσκολο την κόβω να ασχολείται 24/7 με το τι φοράνε οι γκόμενοι και να σχολιάζει τη συμπεριφορά των συμφοιτητριών της.

Δημοσ.
sketchct8.th.jpg

Nα'μαι και εγώ:lol:

Δε βάζω κανονική foto ...

όταν δεν σε πάμε για καφέ αυτά κανεις στα ιντερνέτια? :P

κάτσε κάτσε τώρα που αποκάλυψες το nick να πέσει σύρμα :P

Δημοσ.
όταν δεν σε πάμε για καφέ αυτά κανεις στα ιντερνέτια? :P

κάτσε κάτσε τώρα που αποκάλυψες το nick να πέσει σύρμα :P

χαχαχαχα, που είσαι εσύ, μας θυμήθηκες:lol::lol: Σε έψαχνε η Σοφία:P

Δε μπορείς να πεις όμως, έχω βάλει το σωστό nick!!!

Μην απειλεις μελη της 29ης Φλεβαρη :mad:

Έτσι , δε θα περάσει η τρομοκρατία!!!

Δημοσ.
Μην απειλεις μελη της 29ης Φλεβαρη :mad:

Απ'οτι φαινεται η (κατα τ'αλλα αθωα) black_widow εχει βαθιες διασυνδεσεις.

Την επομενη φορα να γινεται πιο εκτενης ερευνα στο ιστορικο μελων πριν διεισδύσουν στα αδυτα της οργανωσης παρακαλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
επίτηδες για να σκεφτόμαστε εμείς πως μπορεί να είσαι ε? :D κάποιος ειδικός να βάλει λίγο χρώμα please :)

μπα

nope. You cant "unemboss" it. Embossing it removes vast amounts of detail. It would look ugly as shiyat. Personally, i think embossing something makes it ugly as shiyat anyway.

btw ρε παιδια τι παπαδες κανει το photoshop? εχει μεχρι και age progression!!!!

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Παιδιά προσπάθησα καμια μιάμιση ώρα να την φέρω στα ίσα της και δεν γίνεται τίποτα, την κατέστρεψε την φωτο... Αυτή η βαρβαρότητα δεν διορθώνεται...

Δημοσ.
Απ'οτι φαινεται η (κατα τ'αλλα αθωα) black_widow εχει βαθιες διασυνδεσεις.

Την επομενη φορα να γινεται πιο εκτενης ερευνα στο ιστορικο μελων πριν διεισδύσουν στα αδυτα της οργανωσης παρακαλω.

Επικοινώνησε μαζί μου ο πατήρ της επανάστασης και της δώκαμε και θέση ραααα...

Δημοσ.
Επικοινώνησε μαζί μου ο πατήρ της επανάστασης και της δώκαμε και θέση ραααα...

Πότε μιλησα εγω μαζι σου τεκνο μου και δεν ενθυμουμαι...

Υψωσε το λαβαρο της επαναστασης, σε ονομαζω αρχηγο μας και καθοδηγητη μας... :lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...