Exoskeletor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ε τι , να υπάρχει και λίγο μυστήριο black βλέπω photo, black και στο όνομα, αρχίζω να ανησυχώ.. μοντεchris ψυχολόγησε please
black_widow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 : black βλέπω photo, black και στο όνομα, αρχίζω να ανησυχώ..μοντεchris ψυχολόγησε please :p:p:p
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 To χαριτωμένο αβαταρ κάνει αντίθεση με το dark όνομα αλλά υπερισχύει και δίνει μια ευχαριστη αύρα στον συνομιλητη της όταν της μιλαει. Η φωτογραφία μπήκε για καλλιτεχνικούς λόγους και για να δώσει μια νότα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπο της.
soturin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 βασικά κι ο donkey "black" είναι τον μαχαίρωσε ο locke στην πλάτη, εξού και η γλώσσα έξω
Exoskeletor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 To χαριτωμένο αβαταρ κάνει αντίθεση με το dark όνομα αλλά υπερισχύει και δίνει μια ευχαριστη αύρα στον συνομιλητη της όταν της μιλαει. Η φωτογραφία μπήκε για καλλιτεχνικούς λόγους και για να δώσει μια νότα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπο της. μαιστα, τι σε διδάσκει αυτή η φυλακή
afentiko7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Φαίνεται ψαγμένη κοπέλα (όχι τόσο όσο ο lucifer, λογικό μιας και μιλάμε και για θηλυκό), και καλά δεν ακολουθεί το χαζοχαρούμενο τρεντηλίκι της ηλικίας της. Δλδ δύσκολο την κόβω να ασχολείται 24/7 με το τι φοράνε οι γκόμενοι και να σχολιάζει τη συμπεριφορά των συμφοιτητριών της.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Nα'μαι και εγώ Δε βάζω κανονική foto ... όταν δεν σε πάμε για καφέ αυτά κανεις στα ιντερνέτια? κάτσε κάτσε τώρα που αποκάλυψες το nick να πέσει σύρμα
black_widow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 όταν δεν σε πάμε για καφέ αυτά κανεις στα ιντερνέτια? κάτσε κάτσε τώρα που αποκάλυψες το nick να πέσει σύρμα χαχαχαχα, που είσαι εσύ, μας θυμήθηκες:lol: Σε έψαχνε η Σοφία Δε μπορείς να πεις όμως, έχω βάλει το σωστό nick!!! Μην απειλεις μελη της 29ης Φλεβαρη Έτσι , δε θα περάσει η τρομοκρατία!!!
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μην απειλεις μελη της 29ης Φλεβαρη Απ'οτι φαινεται η (κατα τ'αλλα αθωα) black_widow εχει βαθιες διασυνδεσεις. Την επομενη φορα να γινεται πιο εκτενης ερευνα στο ιστορικο μελων πριν διεισδύσουν στα αδυτα της οργανωσης παρακαλω.
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) επίτηδες για να σκεφτόμαστε εμείς πως μπορεί να είσαι ε? κάποιος ειδικός να βάλει λίγο χρώμα please μπα nope. You cant "unemboss" it. Embossing it removes vast amounts of detail. It would look ugly as shiyat. Personally, i think embossing something makes it ugly as shiyat anyway. btw ρε παιδια τι παπαδες κανει το photoshop? εχει μεχρι και age progression!!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2009 από FarCry
we_will_rise Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά προσπάθησα καμια μιάμιση ώρα να την φέρω στα ίσα της και δεν γίνεται τίποτα, την κατέστρεψε την φωτο... Αυτή η βαρβαρότητα δεν διορθώνεται...
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Απ'οτι φαινεται η (κατα τ'αλλα αθωα) black_widow εχει βαθιες διασυνδεσεις.Την επομενη φορα να γινεται πιο εκτενης ερευνα στο ιστορικο μελων πριν διεισδύσουν στα αδυτα της οργανωσης παρακαλω. Επικοινώνησε μαζί μου ο πατήρ της επανάστασης και της δώκαμε και θέση ραααα...
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Επικοινώνησε μαζί μου ο πατήρ της επανάστασης και της δώκαμε και θέση ραααα... Πότε μιλησα εγω μαζι σου τεκνο μου και δεν ενθυμουμαι... Υψωσε το λαβαρο της επαναστασης, σε ονομαζω αρχηγο μας και καθοδηγητη μας... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις