alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 σαν τι να σχολιασεις δλδ;:p Ποντιακά ξέρεις... ; Να λελέβω τα τσιτσία σ' !
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ………………..,-~*’`¯lllllll`*~, …………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-, ………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-, ……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\ ….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\ …..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-, …...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`, …….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..) ……..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../ ……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\ ……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\ …….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~, …….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-, ……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~- …...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\ …….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…...\ ……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,…
evabb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 @evabb αν κρίνω από τον αριθμό των video snapshots (μέχρι και No121.jpeg) σου αρέσει να αυτοφωτογραφίζεσαι ε? (121 snapshots)? ΟΘΜ δλδ! οχι μου τις τραβηξαν τις φωτογραφιες μεσω skype. και δεν ξερω αν οντως μου τραβηξε 121 φωτογραφιες
Exoskeletor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ………………..,-~*’`¯lllllll`*~,…………..,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-, ………,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-, ……,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\ ….;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\ …..\lllllllllllllllllllllllllll/………\;;;;llllllllllll,-`~-, …...\lllllllllllllllllllll,-*………..`~-~-,…(.(¯`*,`, …….\llllllllllll,-~*…………………)_-\..*`*;..) ……..\,-*`¯,*`)…………,-~*`~.………….../ ……...|/.../…/~,…...-~*,-~*`;……………./.\ ……../.../…/…/..,-,..*~,.`*~*…………….*...\ …….|.../…/…/.*`...\...……………………)….)¯`~, …….|./…/…./…….)……,.)`*~-,……….../….|..)…`~-, ……/./.../…,*`-,…..`-,…*`….,---…...\…./…../..|……...¯```*~- …...(……….)`*~-,….`*`.,-~*.,-*……|…/.…/…/…………\ …….*-,…….`*-,...`~,..``.,,,-*……….|.,*...,*…|…...\ ……….*,………`-,…)-,…………..,-*`...,-*….(`-,… χρωμα ματιων? δε φαινεται ειναι ασπρομαυρη
teo64x Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Η ποιότητα αυτού του thread αναβαθμίζεται κάθε 15 με 20 ποστ...
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μέχρι το μεδούλι όμως. τα τσιτσία δεν έχουν μεδούλι ρε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2008 από washcloud
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Οχι, εννοούσα "είστε δούλοι μεχρι το μεδούλι" :Ρ
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 protip: δεν λεω οτι λεω για την evabb εκεινη καλα εκανε και εβαλε τις photos της.
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Οχι, εννοούσα "είστε δούλοι μεχρι το μεδούλι" :Ρ ...ναι αλλά αν είδες τις φωτό της, μας αδικείς
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 washcloud δε φτάνουν τα απλά αβυζαλέα ντεκολτέ και τσιστία για να φτιαχτώ, θέλω προχωρημένες φέτιsh καταστάσεις.
washcloud Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 washcloud δε φτάνουν τα απλά αβυζαλέα ντεκολτέ και τσιστία για να φτιαχτώ, θέλω προχωρημένες φέτιsh καταστάσεις. δίορθωση : το αντίθετο του αβυζαλέα ήντονε... από 'κει και πέρα, ε δεν είπα ότι λυώσαμε κι όλας πάνω από τις πικζ (αμ σπίκιν φορ μασέλφ βέβαια) όσο για το φετίχ, τί το λες σε 'μένα, δεν είμαι η έβαμπμπ ....
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 washcloud δε φτάνουν τα απλά αβυζαλέα ντεκολτέ και τσιστία για να φτιαχτώ, θέλω προχωρημένες φέτιsh καταστάσεις. δίορθωση : το αντίθετο του αβυζαλέα ήντονε... από 'κει και πέρα, ε δεν είπα ότι λυώσαμε κι όλας πάνω από τις πικζ (αμ σπίκιν φορ μασέλφ βέβαια) όσο για το φετίχ, τί το λες σε 'μένα, δεν είμαι η έβαμπμπ .... Καλά τα λέει ο βρομώ Ξανθιώτης... τα τσιτσία είναι πάντα καλοδεχούμενα... σαν το κέρασμα ένα πράγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις