parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ειπαμε ηταν η μερα τετοια... ξερεις πως μπορω να την βαλω πιο μεγαλη; Δεν χρειάζεται. Το thumbnail είναι clickable...
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται. Το thumbnail είναι clickable... ενταξει τοτε:-):-)
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Nice lipstick ...ξέχασες τη nose (KAI τα glasses) (φτου της, κουκλάρα είναι)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 το βάψιμο-lipstick μου θύμισε Sopor Aeternus
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 καταστρεφω τον μυθο μου; μπορει να βρω και καμια φωτο που ειμαι σαν ανθρωπος κι οχι σαν ζομπι. αλλωστε αυτος ηταν ο σκοπος του συγκεκριμενου μακιγιαζ... να ειμαι πεθαμενη....
afentiko7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εχετε halloween στο βέλγιο? εθνικές εορτές δεν έχουν οι εκεί και δανείζονται από τους άποικους? και εκεί είναι και η έδρα της εε ε? Ωραίο μέρος διαλέξαμε. Μήπως βλέπουν και superbowl αντί chl? Και φαντάζομαι πρώτη στα charts θα είναι η σακίρα και όχι κανάς ντόπιος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε ομνι,ΧΕΣΕ ΜΑΣ +1...(10 chars)
afentiko7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε ομνι,ΧΕΣΕ ΜΑΣ υπάρχει και η ignore list. Και στην τελική εσένα δε σου φάνηκε περίεργο που σε μια χ χώρα υπάρχει γιορτή της υ χώρας? hint τσέκαρε να δεις ποιες χώρες έχουν πρωτομαγιά (εργατική) και ποιες όχι. οταν ξελαμπικάρεις λίγο από το debianaki, nerd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 με την ίδια λογική να κράζεις και για τα Χριστούγεννα, αλλά έλεος όχι σε αυτό το topic
afentiko7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 με την ίδια λογική να κράζεις και για τα Χριστούγεννα, αλλά έλεος όχι σε αυτό το topic[/quote Τα χριστούγεννα γιατί να τα κράξω αφού όλες οι χριστιανικές χώρες τα χουν. Δεν το υιοθέτησαν κάποιες στην αρχή και το επέβαλλαν σε άλλες. Δλδ δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τις φωτογραφίες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ναι αλλά έχει "επιβληθεί" ο τρόπος που γιορτάζονται σε όλες τις χώρες... και όχι δεν σχολιάζεις ακριβώς τις φωτογραφίες...
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Τα χριστούγεννα γιατί να τα κράξω αφού όλες οι χριστιανικές χώρες τα χουν. Δεν το υιοθέτησαν κάποιες στην αρχή και το επέβαλλαν σε άλλες. Δλδ δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τις φωτογραφίες? οι γιαπωνεζοι δεν ειναι χριστιανοι αλλα χριστουγεννα γιορταζουν
poscaman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 υπάρχει και η ignore list. Και στην τελική εσένα δε σου φάνηκε περίεργο που σε μια χ χώρα υπάρχει γιορτή της υ χώρας? hint τσέκαρε να δεις ποιες χώρες έχουν πρωτομαγιά (εργατική) και ποιες όχι. οταν ξελαμπικάρεις λίγο από το debianaki, nerd μου κανες τα μουτρα,κρεας...... ποναωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις