Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειπαμε ηταν η μερα τετοια... ξερεις πως μπορω να την βαλω πιο μεγαλη;

Δεν χρειάζεται. Το thumbnail είναι clickable...

Δημοσ.

καταστρεφω τον μυθο μου; μπορει να βρω και καμια φωτο που ειμαι σαν ανθρωπος κι οχι σαν ζομπι. αλλωστε αυτος ηταν ο σκοπος του συγκεκριμενου μακιγιαζ... να ειμαι πεθαμενη....

Δημοσ.

εχετε halloween στο βέλγιο? εθνικές εορτές δεν έχουν οι εκεί και δανείζονται από τους άποικους? και εκεί είναι και η έδρα της εε ε? Ωραίο μέρος διαλέξαμε. Μήπως βλέπουν και superbowl αντί chl? Και φαντάζομαι πρώτη στα charts θα είναι η σακίρα και όχι κανάς ντόπιος.:devil:

Δημοσ.
ρε ομνι,ΧΕΣΕ ΜΑΣ

υπάρχει και η ignore list. Και στην τελική εσένα δε σου φάνηκε περίεργο που σε μια χ χώρα υπάρχει γιορτή της υ χώρας?

hint τσέκαρε να δεις ποιες χώρες έχουν πρωτομαγιά (εργατική) και ποιες όχι. οταν ξελαμπικάρεις λίγο από το debianaki, nerd

• Super Moderators
Δημοσ.

με την ίδια λογική να κράζεις και για τα Χριστούγεννα, αλλά έλεος όχι σε αυτό το topic

Δημοσ.
με την ίδια λογική να κράζεις και για τα Χριστούγεννα, αλλά έλεος όχι σε αυτό το topic[/quote

Τα χριστούγεννα γιατί να τα κράξω αφού όλες οι χριστιανικές χώρες τα χουν. Δεν το υιοθέτησαν κάποιες στην αρχή και το επέβαλλαν σε άλλες. Δλδ δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τις φωτογραφίες?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά έχει "επιβληθεί" ο τρόπος που γιορτάζονται σε όλες τις χώρες...

και όχι δεν σχολιάζεις ακριβώς τις φωτογραφίες...

Δημοσ.

Τα χριστούγεννα γιατί να τα κράξω αφού όλες οι χριστιανικές χώρες τα χουν. Δεν το υιοθέτησαν κάποιες στην αρχή και το επέβαλλαν σε άλλες. Δλδ δεν μπορούμε να σχολιάζουμε τις φωτογραφίες?

οι γιαπωνεζοι δεν ειναι χριστιανοι αλλα χριστουγεννα γιορταζουν:X

Δημοσ.
υπάρχει και η ignore list. Και στην τελική εσένα δε σου φάνηκε περίεργο που σε μια χ χώρα υπάρχει γιορτή της υ χώρας?

hint τσέκαρε να δεις ποιες χώρες έχουν πρωτομαγιά (εργατική) και ποιες όχι. οταν ξελαμπικάρεις λίγο από το debianaki, nerd

μου κανες τα μουτρα,κρεας......

ποναωωωωωωω:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...